Камалія змінила вишиванку на пуштунський одяг у кольорах жовто-блакитного стягу: “Відчувається жива енергія”

Найбагатша співачка України знову підкорила фанатів своїм ставленням до національних цінностей, а також чужих традицій. Усі деталі в нашій статті.

Красуня Камалія була попереджена про повномасштабне вторгнення російської федерації, власне, як і її чоловік Мохаммад Захур. Але на відміну від свого чоловіка артистка прийняла рішення залишитися в Україні та чекати на ворога у себе вдома.

Понад декілька тижнів вона приймала активну участь в інформаційній боротьбі, але, врешті-решт, була вимушена покинути домівку заради своїх дочок, які чекали на неї у Великобританії.

Камалія підкорила мережу образом у жовто-блакитному пуштунському одягу

Камалія публічно поскаржилася на безгрошів'я в шлюбі з Захуром
Камалія змінила вишиванку на пуштунський одяг у кольорах жовто-блакитного стягу

Після евакуації Камалія все ж таки знайшла спосіб допомагати Україні дистанційно. Вона брала активну участь у благодійних концертах, влаштовувала світські вечори, метою яких був збір коштів для українців, а також займалася волонтерством.

Артистка завжди ставилася з великою повагою як до українських традицій, так і до традицій інших країн. Зокрема Пакистан не з чуток знає про освіченість співачки та її вміння виразити свою шану іншим народам. Вперше за півроку артистка змінила вишиванку на пуштунський одяг.

Примітно, що традиційний пакистанський костюм зірка все одно обрала у жовто-блакитних кольорах. А на тлі можна помітити пальми та чорнобривці.

Імовірно, це стало свого роду символом сім’ї Мухаммада Захура, в якій змішалися українські та пакистанські традиції.

Камалія змінила вишиванку на пуштунський одяг

Підписники артистки високо оцінили її жест та почали осипати її компліментами. Неодноразово Камалію подякували і за її величезну підтримку Україні.

Нагадуємо, що зараз співачка разом зі своєю сім’єю знаходиться на батьківщині чоловіка в Пакистані.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.