Екс-учасниця Холостяка-12 поскаржилась на поведінку Топольського поза камерами: “З мене вилилась ріка сліз”

Екс-учасниця Холостяка-12 Юлія після новини про свій виліт з романтичного реаліті-шоу поділилася ексклюзивними деталями про те, що відбувалося поза камерами та після зйомок.

26 листопада стало відомо про те, що учасниця Юлія не отримала троянду та вибула з шоу Холостяк-12. І хоча для неї це було досить емоційно та непросто, врешті-решт, дівчина так і не змогла зрозуміти, що саме її так сильно засмутило, адже з головним героєм їй не вдалося стати навіть товаришами – після зйомок Топольський ігнорував партнерку по знімальному майданчику.

Екс-учасниця Холостяка-12 поскаржилась на поведінку Алексу Топольського

Так, дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зізнання, що наступного ранку після зйомок вона зустріла Григорія Решетніка та Алекса Топольського, але останній не привітався, навіть з огляду на банальну вічливість.

Екс-учасниця Холостяка-12 поскаржилась на поведінку Алексу Топольського

“Я зустріла Алекса та Грішу на сніданку в готелі на наступний ранок. Перший пройшов повз і навіть не помахав рукою, а з Грішею поспілкувались”

Також дівчина зізналась, що не просто поплакала через події, які розгорнулися на очах усієї країни: Юля не могла прийти до тями впродовж тижня і це стало справжнім випробуванням для неї.

Нагадуємо, що Алекс Топольський попрощався з Юлією одразу на побаченні після того, як учасниця видала, що не ставить родину на перше місце. Алекс дуже прискіпливо та уважно ставиться до цієї теми, тому одразу дав зрозуміти, що йому це не підходить.

Також Юля вважає, що за допомогою українського дубляжу їй створили образ “колгоспниці”, що її вкрай засмутило. Втім, і раніше дівчата скаржилися на те, що за допомогою монтажу їм створюють образи, які насправді не відповідають дійсності.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.