Святослав Вакарчук відгуляв весілля та показав наречену: неймовірної краси жінка з вогненно-рудою шевелюрою

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук засвітився Яна розкішному весіллі, яке було зігране в Європі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Святослав Вакарчук не з чуток знає, що таке довгий та щасливий шлюб. Свого часу красуня Ляля Фонарьова, яка була дещо старша за свого нареченого, спочатку полонила серце музиканта, а потім і його фанатів, адже стала його музою і надихнула на створення багатьох хітів.

Яким же шоком для шанувальників стала новина про розлучення здавалося б ідеальної пари. Ще не так давно, зіркове подружжя виходило разом у світ, святкувало весілля спільного друга у Грузії, і ось з’ясовується, що у Святослава вже народився син.

Святослав Вакарчук засвітився на весіллі у Грузії

Варто відмітити, що особистих кадрів Святослав з роками в мережу потрапляло все менше і менше. Втім, знімки з торжества у Європі, яке Океан Ельзи святкувало повним складом миттєво опинилися в руках преси.

Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Весілля не було помпезним, а навпроти, дуже ніжним, стриманим, елегантним та кричущим про багатства. Одруження пройшло у колі найближчих родичів та друзів, серед яких і опинилися Святослав та Ляля.

Нагадуємо, що на початку 2021-го року піар-відділ музично гурту сухо повідомив, що шлюб їхнього фронтмена завершився. Через декілька місяців Вакарчука вже вітали з народженням його первістка. Примітно, що хлопчик з’явився майже у той самий період, коли пара офіційно припинила бути разом. Саме тому шанувальники схиляються до думки, що Євгенія Яцута буда коханкою артиста.

Поговорювали, що найважче новину сприйняла сама Фонарьова, яка не витримала зради та потрапила до лікарні. Втім, дана інформація продовжує існувати на рівні чуток.

Схожі статті