Де живе Тіна Кароль в 2022 році: українська поп-діва була помічена за кордоном з молодим чоловіком (ФОТО)

У 2022 році Тіна Кароль дуже часто їздила за кордон та неодноразово українська поп-діва була помічена у супроводі молодого красеня, який трохи вищий за Тіну.

Цей рік видався дуже непростим для кожного українця і багато хто виїхав за кордон, але не добровільно, а вимушено. Ця цифра перетнула кордон 4-х мільйонів, уявіть собі. До цього списку приєдналися й зірки, які мають дітей та переймаються за їх психічний стан. Але є й ті зірки, які вирішили відправити дітей за кордон, а самі залишились в Україні, таких багато.

Наприклад, Тіна Кароль, відомо, що єдиний син артистки навчається у Великій Британії й живе там у родині, тому зіркова мама абсолютно спокійна за добробут Веніаміна.

Тіну Кароль помітили з молодим красенем за кордоном
Тіну Кароль помітили з молодим красенем за кордоном

Але навіть попри велику небезпеку, Кароль не стала переїжджати до сина в Англію, тому що вважає, що її місце тут і вона має боротися на культурному фронті, як і інші зірки українського шоу-бізнесу.

Натомість неодноразово бачили Тіну Кароль у супроводі молодого красеня за кордоном. Спочатку багато хто міг подумати, що це бойфренд співачки, або її брат, але якщо уважно подивитися на фото, стає зрозуміло, що чоловік, який знаходився поруч з Кароль – це її дорослий син.

І справді, Веніамін виглядає вже як справжній чоловік, а йому лише 14 років. Він вже вищий за маму та неймовірно схожий на свого батька Євгена Огіра. Одного разу, на день народження Вені, співачка показала родинні фото, які підписала “Брат і сестра”. І якщо не знати правди, можна припустити таку думку.

Тіну Кароль помітили з молодим красенем за кордоном
Тіну Кароль помітили з молодим красенем за кордоном

Нагадаємо, що Веніамін єдиний син Тіни від єдиного в її житті чоловіка, продюсера Євгена Огіра, якого, на жаль, вже багато років немає серед живих через тяжку хворобу. А сама ж артистка так і не змогла покохати іншого чоловіка та побудувати своє жіноче щастя, попри постійні плітки щодо її романів з колегами та політиками.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.