“Тепер тільки на відстані”: Аліна Гросу переїхала з України за кордон — рушила за океан по поверненню Еллерта

Знаменита українська співачка Аліна Гросу повідомила, що покинула Україну та тимчасово буде проживати в Сполучених Штатах Америки у зв'язку з підвищенням кваліфікації.

У період повномасштабної війни в Україні тимчасова еміграція стала вельми популярною серед українських зірок. Влад Яма, Анатолій Анатоліч, Слава Камінська, Олег Винник та інші знаменитості продовжують проживати за кордоном і не можуть відповісти своїм фанатам, коли ж планують повертатися в Україну.

Втім, деякі селебритіз встигли пожити в еміграції та приїхати назад. Наприклад, нещодавно Олександр Еллерт повідомив про те, що знаходиться в Києві після 6-місячного проживання в Сполучених Штатах Америки.

Аліна Гросу переїхала з України за кордон

Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків
Аліна Гросу переїхала з України за кордон

Натомість Аліна Гросу, яка тривалий час перебувала у Львові та годувала переселенців у своєму маєтку, оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, яке було зроблено в Штатах. Зірка зізналася, що тимчасово буде жити в Каліфорнії.

Однак, мета даної поїздки досить зрозуміла: Аліна збирається підвищувати свою кваліфікацію і вчитися буде, судячи з усього, у наймайстерніших в цьому ділі професіоналів.

Нагадуємо, що впродовж півроку навколо Аліни Гросу активно поширюються чутки стосовно її розставання з Романом Полянським. Ще на початку повномасштабної війни в Україні увага глядачів була прикута до актора, адже він емігрував до України з російської федерації. Зірка ніяк не коментував події, але начебто залишався поряд зі співачкою. Втім, коли Аліна Гросу проходила реабілітацію після операції стало відомо, що Роман знаходиться в москві. Тому на даний момент шанувальники впевнені, що стосункам пари прийшов кінець.

Схожі статті