Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко показав, як проводить час з батьками: Огнєвіч могла бути їх невісткою

Дмитро Шевченко став дуже відомий завдяки шоу "Холостячка", де він боровся за серце співачки Злати Огнєвіч, але так і не встиг познайоммити її зі своїми батьками. Проте сам зараз відпочиває у них.

Діма став одним із найцікавіших героїв сезону, оскільки було видно, як він працює над собою, над своїми емоціями та над своєю сором’язливістю виражати почуття до жінок, а у конкретній ситуації, до Злати. Діма прийшов дуже зажатим, але мав велике бажання зачарувати Злату своїми вчинками та своїм внутрішнім світом.

Діма Шевченко гостює у батьків

І варто сказати, що у Діми це вийшло, адже протягом всього проєкту чоловік поводив себе мужньо, гідно, він вчився говорити про свої почуття, про свої бажання, недоліки й навіть навчився боротися зі своїми страхами відносно стосунків зі Златою.

Дмитро, здається, перевершив сам себе, коли влаштував лицарське побачення для співачки та саме тоді зміг доказати і їй, і собі, що він здатен на сміливий крок. Та на жаль, на фіналі Злата Обрала Задворного і ранила цим серце Діми, але він зберіг до неї гарне ставлення. Та через деякий час після фіналу у Дмитра ніби з’явилась якась дівчина, і, оскільки Злата жила в кожному житловому комплексі з Дмитром, бачила їх разом.

Діма Шевченко гостює у батьків

Та зараз Діма не зустрічається ні з ким і присвячує весь свій вільний час роботі та спорту. Дмитро активно розповідає своїм підписникам про спортивний режим, про те, як варто харчуватися і трохи про своє життя, яке не стосується спортивного режиму і роботи.

Днями Шевченко виклав історію про свій відпочинок у батьків. Маму або тата Діма вирішив не показувати, але як проводить з ними час, продемонстрував. Дмитро виклав фото з дуже смачного застілля, яке проходило без світла, але зі смаколиками від мами холостяка. Це була якась їжа у горщику, певно, щось закарпатське та дуже смачне.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.