“Далі в сторіз я буду…”: молода дружина Віктора Павліка зняла все зайве і показала, якою її створила природа

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова сколихнула мережу, показавши свою струнку фігуру. Усі деталі в нашій статті.

Коли широкій публіці стало відомо про те, що Віктор Павлік розлучається зі своєю третьою дружиною та одружується з концертною директоркою Катериною Репяховою, остання почала активно розвивати власний мікроблог в соціальній мережі Instagram. За декілька років на нього підписалося декілька сотень тисяч користувачів мережі, і кількість шанувальників дівчини лише збільшується.

На своєму акаунті вона розповідає абсолютно про все: власний досвід материнства, шопінг, зіркові будні, тощо.

Молода дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її фігура

Звісно, основний дохід від акаунту Катерині приносить реклама, яка з’являється у її блозі регулярно. Інколи для неї необхідно постаратися. Як наприклад, нещодавно Репяхова була вимушена роздягтися та показати свою фігуру, щоб прорекламувати спортивну білизну.

Молода дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її фігура

Так як у блогерки дуже непрості стосунки з пресою, підписники одразу ж почали жартувати про те, що таблоїди напишуть про нові фото Катерини. Дружина Віктора Павліка також пригадала про нещодавню публічну розповідь про те, що Віктор Франкович вважає, нібито вона здасть його у будинок престарілих.

Молода дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її фігура

Наостанок блогерка зізналася, що дуже любить свою аудиторію, адже вона з гумором ставиться до того, що відбувається в інформаційному просторі.

Нагадуємо, що цього року Катя стартувала власний бізнес і тепер продає дитячий одяг онлайн. Віктор Франкович же після початку повномасштабної війни в Україні бере активну участь у благодійних заходах і допомагає співвітчизникам.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.