Досягла бажаного і покидає Україну: Ніна Матвієнко після повернення дочки одразу зібралася за кордон

Українська знаменита співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко вирушає за кордон для того, щоб виступити там на благодійному концерті Юліани Прадо

75-річна зірка української естради Ніна Митрофанівна Матвієнко після проведених на Заході України різдвяно-новорічних свят вирушає за кордон – співачка поїде до Австрії.

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію Української держави не виїжджала за межі Батьківщини. Попри те, що її донька Тоня разом із онучкою поїхала за кордон одразу ж після 24-го лютого, Ніна Митрофанівна їздила в Європу хіба на благодійні концерти.

Антоніна Матвієнко, до слова, разом зі своєю дитиною зупинилася у Великій Британії. Там дочка Арсена Мірзояна та онучка Ніни Митрофанівни пішла у перший клас.

Р
Родина Антоніни Матвієнко та Арсена Мірзояна

Така зіркова родина неабияк залучена в допомогу Україні під час повномасштабного вторгнення: Арсен Мірзоян від перших днів – у волонтерській діяльності, Ніна Митрофанівна ж – постійно на благодійних виступах.

У період новорічно-різдвяних свят сім’я зібралася в Яремче: Ніна Митрофанівна, Тоня та Арсен стали учасниками волонтерсько-благодійної ідеї на підтримку захисників України. Зіркова родина співаків власноруч приготували для військових салат олів’є, а потім усе це завантажила в буси.

Окрім цього, Ніна та Антоніна Матвієнки, Арсен Мірзоян, Ольга Сумська та Віталій Борисюк узяли участь у благодійному концерті для Збройних Сил України.

Після цього зіркова донька ще більш відомої мами повідомила таку новину: Ніна Матвієнко збирається їхати за межі України. На це є логічна причина та пояснення: Матвієнко 14 січня буде в Австрії в якості запрошеної гості. Також із нею запрошений і симфонічний оркест з Харкова.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.