Аксесуари 2023: чим доповнюють стильні образи топові українські зірки – Нікітюк, Єфросиніна, Полякова

Жінки з українського шоубізнесу дуже вдало підбирають собі образи на кожен, такі свої вміння вони демонструють на світлинах у соціальних мережах

Українські модниці мають безліч джерел натхнення на створення нових та стильних повсякденних образів. Варто лише зазирнути на сторінку українських зірок у соціальних мережах – і там почерпнути стільки лайфхаків та прикладів успішного луку, що вистачить на цілий рік.

Жінки з нашого шоубізнесу щоденно дивують та радують, приголомшують та переконують своїх шанувальників і шанувальниць у своїх уміннях гарно вдягатися. А маленькі дрібнички-аксесуари стають великою родзинкою знаменитостей, а потім – і справжнім трендом.

Леся Нікітюк

Популярна в Україні телеведуча Леся Нікітюк тішить своїх підписників та підписниць новими світлинами чи не щодня. Зірка телебачення доповнює свої образи невеликою кількістю аксесуарів. На одній із останніх фотографій Леся Нікітюк позує в чорній кофтинці та джинсах. Її лук доповнює вишуканий ланцюжок та срібляста блискуча сумка.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Ольга Полякова

Знаменита українська співачка Оля Полякова – не фанатка аксесуарів. Раніше головною її фішкою був кокошник, та в серпні 2022-го, вочевидь, через повномасштабну війну в Україні, виконавиця привселюдно спалила колишній аксесуар-родзинку. Максимум, чим доповнює образ Полякова, – це якийсь акуратний браслет.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Маша Єфросиніна

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна завжди підбирає дуже акуранті та стримані аксесуари. Її стиль – вишуканість і мінімалізм у одному флаконі. Так, жінка на крайній фотосесії вкотре продемонструвала, що образ дуже вдало доповнюють не масивні, а доречні та тендітні прикраси. Єфросиніна позує в кадрі з ледь помітним ланцюжком та браслетиком.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Схожі статті