Зіркові іменинники 25 січня: Тіна Кароль, Володимир Зеленський, Вікторія Булітко, мама Маші Єфросиніної

Двадцять п'яте січня дуже багате на зіркові дні народження. Так, знамениті іменинники сьогодні відомі завдяки абсолютно різним сферам – і музика, і гумор, і політика

У світі часто говорять, що в місяці є такі дні, коли народжуються щасливчики, які досягають неабиякого успіху в найрізноманітніших сферах життя. Схоже на те, що в січні таким днем є двадцять п’яте число, адже сьогодні зіркових іменинників аж четверо. Як святкують та скільки років їм виповнюється – читайте в нашому матеріалі.

Володимир Зеленський

Шостому українському президенту сьогодні рівно сорок п’ять років. Увесь інтернет у цей день забитий привітаннями глави держави, який уже вчетверте зустрічає свій новий рік на посаді президента. Про гучні святкування, звісно, мова не йде. Дружина Зеленського Олена щемко привітала чоловіка з днем народження, зазначивши, що він аж ніяк не змінився з того часу, коли їм було сімнадцять.

Таку світлину опублікувала Олена Зеленська в день народження чоловіка
Таку світлину опублікувала Олена Зеленська в день народження чоловіка

Тіна Кароль

Знаменита українська співачка, справжня поп-діва Тетяна Ліберман (справжнє ім’я Тіни Кароль) народилася теж двадцять п’ятого січня – у Тетянин день, власне, як її і назвали. Жінка сьогодні відзначає тридцять вісім років. З самого ранку іменинниця показала підписникам та підписницям свій святковий торт із написом “Вільні. Нескорені”. Жінка поділилася святковим сніданком із жовтими тюльпанами. Також Тіна Кароль у свій день народження привітала і президента Зеленського з його святом.

У свій день народження Тіна Кароль показала світлини з фотосесії для патріотичного бренду
У свій день народження Кароль показала світлини з фотосесії для патріотичного бренду

Вікторія Булітко

Популярна українська акторка-гумористка Вікторія Булітко старша за Тіну Кароль на два роки, а за президента Зеленського молодша на п’ять. Жінка сьогодні відзначає ювілей – сорок. Вікторія поділилася з підписниками та підписницями своєю найзаповітнішою мрією: дуже чекає нашої Перемоги. У сторіс жінка репостить привітання її фоловерів.

Акторці Булітко сорок років
Акторці Булітко сорок років

Мама Маші Єфросиніної Людмила Павлівна

Мама знаменитої української телеведучої Маші Єфросиніної Людмила Павлівна теж сьогодні іменинниця. Жінка також має гарні цифри цьогоріч – відзначає свої шістдесят п’ять років. Зіркова донька привітала пані Людмилу на своїй сторінці в Інстаграм.

Маша Єфросиніна поділилась спільними з мамою світлинами
Маша Єфросиніна поділилась спільними з мамою світлинами

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".