Гордєєв в день народження Нелі Шовкопляс відкрив свої почуття і висловився про її об’єми: “Ти мій експеримент”

Зірка популярного ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв сколихнув мережу зізнання в почуттях до своєї партнерки Нелі Шовкопляс на честь її дня народження.

26 січня знаменита українська телеведуча святкувала свій день народження. Кожного року зіркові колеги намагаються приємно вразити іменинницю та влаштувати їй справжнє свято.

Єгор Гордєєв в день народження Нелі Шовкопляс відкрив свої почуття

Єгор Гордєєв не стримав почуттів і поцілував Шовкопляс
Єгор Гордєєв в день народження Нелі Шовкопляс відкрив свої почуття

Цьогоріч все було набагато скромніше, адже часи не схиляють до веселощів. Втім, партнер зірки Єгор Гордєєв вирішив потішити її ввечері та оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм ніжні привітання для неї.

Так, вперше чоловік заговорив про свої почуття до співведучої, а також пожартував про її об’єми. В коментарях підписники ведучого долучилися до теплих слів зірки.

Нагадуємо, що Неля та Єгор співпрацюють разом впродовж декількох років. Ведучі не одразу знайшли спільну мову, однак згодом з’ясувалося, що стали ідеальним тандемом, який неймовірно сподобався аудиторії. Телеведучі змогли поладнати між собою та подружитися, хоча спочатку здавалися абсолютними протилежностями.

І хоча їх постійно підозрюють у романі або таємних почуттях одне до одного, Єгор Гордєєв запевняє, що не знаходиться в стосунках, і не зацікавлений в них, адже не має на кохання часу. Чоловік віддає перевагу короткими історіям. Натомість Неля Шовкопляс давно заміжня і виховує двох хлопчиків-двійнят. Свого чоловіка зірка показує нечасто, це пов’язано з його небажанням бути публічною персоною.

Не так давно Неля зникла з ефірів. Це було пов’язано з хворобою зірки. Саме тоді аудиторія відчула, що не готова відпускати Шовкопляс. Тому у коментарях на офіційній сторінці програми з’явилася маса прохань повернути Нелю в ефіри.

Схожі статті