Жінка-кішка: Леся Нікітюк в чорному обтягуючому комбінезоні з ніг до голови склала конкуренцію Олі Поляковій

Епатажна, енергійна, запальна та весела – саме так ми звикли називати одну із топових ведучих "Нового каналу" Лесю Нікітюк. Все дедалі частіше королева гумору постає в незвичних образах. В яких саме? Далі в нашому матеріалі.

Красива фігура, стрункі та довгі ніжки, ідеальна талія – просто знахідка, а не фігура для комбінування різноманітних образів.

Нещодавно, Леся поділилася фото, де постала в повністю чорному обтягуючому комбінезоні, який ідеально підкреслив всі наявні принади ведучої.

Леся Нікітюк в чорному обтягуючому комбінезоні
Леся Нікітюк в чорному обтягуючому комбінезоні

Нагадаємо, що з українського шоу-бізнесу подібний стиль обожнює й Ольга Полякова, адже сама не боїться експериментувати з екстравагантними образами. Кокошник на голові, коротенькі плаття, які демонструють всю привабливість її довгих ніг – часто зустрічаються на екранах нашого телебачення.

Що ж, стосується самої Лесі, вона завжди вміла професійно презентувати себе на публіці в будь-яких образах: в жіночній сукні, діловому костюмі, в юпці, чи навіть джинсах.

На новому шоу “Є Питання”, ведучою, якого стала сама Нікітюк, зірка часто поставала в класичних, стриманих образах. Проте навіть вони, змогли показати всі переваги у фігурі та зовнішності, які має Леся Нікітюк.

З початку розвитку кар’єри, зірка ніколи не приховувала, що одяг до популярності купувала саме на хмельницькому ринку. Звичайно, про брендові речі, можна було тільки мріяти, але, не зважаючи, на це обирала їх за останніми тенденціями моди.

Невимовна харизма, ідеальне почуття гумору, чудовий смак – зробили своє діло й ми бачимо, яких висот в кар’єрі, встигла досягти за цей час, Леся Нікітюк.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".