Спілкуються з Топольським знову? Саша Мудра з Холостяка-12 поділилася головною подією сьогоднішнього дня

Емоційна, яскрава та конфліктна – такою запам'яталася Саша Мудра в головному шоу в боротьбі за кохання "Холостяк-12". Якою новиною поділилася учасниця проєкту? Поговоримо в даній статті. 

Фіналістка проєкту Олександра Мудра, часто ділиться своїм життям в публічному просторі, де показує, як проводить час, свої будні дні та чим займається.

Так, нещодавно, Саша поділилася сторіз в Instagram, де розповіла про новину:

“А тепер, любі, головна подія сьогоднішнього дня – я закриваю продажі свого марафону. Вітаю дівчат, які встигли зайняти свої місця, адже поки, що не знаю, чи буде в мене другий марафон”, – зазначила зірка проєкту.

Сторіз Олександри Мудрої в Instagram
Сторіз Олександри Мудрої в Instagram

Нагадаємо, що від початку війни Саша виїхала з України та знаходиться в Нью-Йорку. Знаходиться в постійному саморозвитку та почала допомагати дівчатам в психологічній трансформації над собою, запустивши марафон допомоги, з різними фахівцями даної галузі.

“Українці схильні впадати в сильну апатію через ситуацію в країні – це очікувано, і саме тому вкрай необхідно налагоджувати свій стан до того, коли через війну поїде дах”, – поділилася Саша Мудра.

Також, Мудра має впевнену позицію, що люди рятують людей, тому якщо зараз вивести свій психологічний стан на найвищий рівень – зможемо допомогти комусь іншому це зробити, адже зараз усім це необхідно.

Перші дні марафону містять такі програми: медитація  “Заземлення” – ключ до ресурсу, ранкова ресурсна розминка для включення тіла, маленький теор-блок “Як тривога жере ресурс”, дихальні практики для зняття тривоги, медитація “Антистрес”, як формується самооцінка? На що вона впливає? Та багато чого цікавого.

Схожі статті