Як виглядає жінка, яка насправді народила дітей Пугачовій і Галкіну: Ліза – копія сурогатної мами (ФОТО)

"Будь-який вік покоряється коханню" – саме так можна назвати шлюб відомої примадонни Алли Пугачової та гумориста Максима Галкіна. Подружжя живе разом понад 20 років, проте як виглядає жінка, що народила малюків для подружжя знають далеко не всі.

У 2013 році на світ з’явилися двійнята подружжя – Ліза та Гаррі. Мало хто знає, що для такого омріяного щастя та материнства, Максиму Галкіну та Аллі Пугачовій довелося шукати іншу жінку.

Як зазначив російський шоумен, особисто із сурогатною матір’ю вони знайомі не були. Кандидатку допомогли підібрати фахівці до яких звернулися за допомогою.

На час поповнення в їх сім’ї гумористу було 37 років, а російській співачці аж під 70, що викликало неоднозначні відчуття в публіки, адже вважають, що в такому віці пізно думати про дітей. Галкіну та Пугачовій вдалося всіх здивувати, адже зараз вони щасливе подружжя, батьки та хороший приклад для своїх двійнят.

За даними російських ЗМІ – жінку звали Олена Шириніна, яка проживала в Казані. Довгий час про неї нічого не було відомо. Олена зазначає, що навіть не знала чиїх дітей виносить і сприймала це як свою роботу. Їй не шкода було віддавати цих малюків, бо знала, що ніякого відношення до них не мала. Вона хотіла ощасливити майбутніх батьків – і в неї це вийшло. Все пройшло чесно та за угодою, без скандалу та особистих інтриг.

Також все частіше ходили плітки, що Ліза – дочка Алли та Максима дуже схожа на свою сурогатну матір. Проте це справа тонка, а схожість із зірковою матусею Аллою Пугачової в неї значно більша. Син Гаррі, навпаки  ж – росте копією батька.

Олена Шириніна – сурогатна матір двійнят Пугачової та Галкіна
Олена Шириніна – сурогатна матір двійнят Пугачової та Галкіна

Схожі статті