Розірвав любовний трикутник: чоловік Каті Репяхової Віктор Павлік зробив вибір між дружиною і коханкою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік мав непростий період, з якого його вивела його концертна директорка Катя Репяхова. Усі деталі в статті.

За плечима у знаменитого українського виконавця Віктора Павліка вже три невдалих шлюби. Найдовший з них був з Ларисою Созаєвою. Пара була разом більше 15 років. Втім, важко назвати цей союз щасливим.

Віктор Павлік мав погані звички, поганий емоційний стан і це, звісно, впливало на якість його життя. З появою Каті Репяхової все почало змінюватися. Неодноразово концертна директорка розповідала, що саме їй вдалося допомогти музиканту побороти усі проблеми та знову стати щасливим.

Чоловік Каті Репяхової Віктор Павлік зробив вибір між дружиною і коханкою

Катерина Репяхова зібралася на вихідних у лікарню
Катерина Репяхова зібралася на вихідних у лікарню

І хоча Віктор Франкович був одружений, між зірками народилося кохання. Тривалий час Павлік не наважувався на розлучення через свого хворого сина. Покійний Павло Павлік боровся з саркомою і, на превеликий жаль, програв цю битву.

Катя неодноразово мала конфлікти з його матір’ю Ларисою, яка усіма силами намагалася влаштувати скандал із тієї ситуації, що склалася. Втім, 3 роки тому Віктор Франкович таки побрався з Катериною, а вже через рік став батьком. Зараз зіркова пара виховує маленького синочка Михайла, який став справжньою відраду для музиканта та приніс йому велике натхнення.

Катерина Репяхова зібралася на вихідних у лікарню

Зараз Катя займається не тільки організацією концертів, вона — популярна блогерка, бізнесвумен та просто мама, яка ділиться з іншими жінками усіма етапами та секретами, з якими їй довелося зіштовхнутися. У дівчини вже є своя фанбаза, а Лариса пішла з життя подружжя після того, як Катерина подала на неї до суду за публічні образливі вислови на свою адресу.

Схожі статті