Колега Руслани Лижичко та KALUSH FIINKA назвала їх штучно виведеними гуцулами: несподіване здивування

Всі українські співаки мають різне коріння та походження, і щоб співати солов'їною не обов'язково треба було народитися у Львові, Закарпатті чи Прикарпатті. Але у кожного є своя думка на цей рахунок.

Нещодавно одна з учасниць Нацвідбору Євробачення Ірина Вихованець, яка носить псевдонім FIINKA розпалила вогонь між собою, гуртом KALUSH та Русланою Лижичко. Річ в тому, що сама дівчина є уродженкою Прикарпаття і, певно, вона має своє уявлення про справжнє українське коріння та про гуцулів окремо.

Руслана

Тож, Іра назвала Руслану та Олега штучно виведеними гуцулами. Свою думку дівчина не пояснила, просто вона вважає, що її коріння сильніше за їхнє. Проте дівчина пройшла у півфінал Нацвідбору Євробачення, там же де перемогу здобула колись Руслана та гурт KALUSH. Можливо у дівчині заграла якась образа, що її з Прикарпатським корінням не обрали, а вони змогли вибороти перемогу.

KALUSH
KALUSH

Проте, невідомо, яким чином відреагували Олег та Руслана, і чи знають вони про це взагалі. Проте така інформація вже шириться у соціальній мережі instagram, де сторінку виконавиці FIINKA тимчасово заблокували. А от з яких причин – залишається загадкою.

Заява FIINKA

До того ж зараз дуже нерозумно ділити українців всередині своєї країни, адже нині ми маємо об’єднуватися як ніколи, а не розпалювати конфлікти та не вирішувати, хто з нас більше українець, а хто менше. Якщо ми вільна країна і всі ми маємо право жити так, як ми вважаємо за потрібне, то немає жодного сенсу у цих незрозумілих сварках.

Тому, вчинок Ірини здається зовсім недоречним та геть нелогічним. Адже ми не воюємо самі з собою, ми воюємо з ворогом, який на нас напав. Тому Іра вчиняє не достатньо патріотично, попри те, що вважає себе більшою українкою, ніж Руслана та учасники гурту KALUSH.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".