Рейтинг букетів від зіркових чоловіків: Педан і Анатоліч обрали тюльпани, а Павлік розкошелився на троянди

У День святого Валентина прийнято вітати один одного сюрпризами та подарунками, а всі дівчата ще й отримують букети квітів. А оскільки нині квіти – це дуже дороге задоволення, це дійсно цінно.

В українському шоу-бізнесі є достатньо пар які зустрічаються та подружніх пар. І всі вони сьогодні вітали один одного, на відстані чи ні, це вже маленька деталь, а от вітання та квіти приймали багато дівчат та жінок. І сьогодні ми покажемо, хто і які квіти з зіркових чоловіків, подарував своїй коханій.

Олександр Педан

Квіти від Педана

Саша Педан одружений на своїй дружині Інні вже більше 19-ти років, тому, щороку вони святкують День святого Валентина, і, звісно, дарують один одному подарунки. Цього року Інна отримала букет білих та ніжних тюльпанів.

Анатолій Анатоліч

Квіти від Анатоліча

Телеведучий у День всіх закоханих вирішив подарувати своїй дружині цілих два букети різноколірних тюльпанів та багет. Один букет неймовірно красивого фіолетового кольору, а другий яскраво-рожевий.

Олександр Волошин

Квіти від Волошина

Саша Волошин та Анна Трінчер прожили у шлюбі лише рік, і у першу річницю весілля та у День всіх закоханих Аня отримала великий букет персикових тюльпанів.

Євген Кот

Квіти від Кота

Дружина Євгена Кота Наталя похизувалась у День святого Валентина красивим букетом фіолетових тюльпанів та тортиком, які Євген тримав для коханої у машині та зробив сюрприз.

Іраклі Макацарія

Грузинський красень та вже рік як чоловік, подарував на День закоханих своїй молодій дружині букет жовтих троянд. Хоча цей колір вважається кольором розлуки, та цього року Іраклі вирішив так, до того ж букет дуже гарний.

Віктор Павлік

Віктор Павлік підійшов більш креативно і подарував Катерині букет з троянд, еустом та Гортензій. Тож, День закоханих вже можна вважати успішним.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.