Олег Винник розкрив правду про свою таємну дружину Таюне: “Люди ж все розуміють, що ще потрібно?”

Знаменитий український виконавець Олег Винник вперше прокоментував мовчання своєї бек-вокалістки Квітки Таюне. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Шанувальники Олега Винника звикли, що він веде закритий образ життя. На всі запитання стосовно сім’ї, дружини, імовірних дітей повелитель вовчиць завжди відмовчується, або говорить що самотній, хоча шанувальникам давно відомо, що у зірки скоріш за все все ж таки є благовірна. Так, свого часу колишні односельчани артиста розповіли, що він одружений на його бек-вокалістці Квітці Таюне.

Олег Винник показав себе з довгим волоссям
Олег Винник розкрив правду про свою таємну дружину Таюне

Таїсія Сватко також не надто охоче розмовляла з журналістами, і на відміну від свого чоловіка взагалі намагається не зв’язуватися з пресою. Декілька років тому Олег Винник публічно пояснив, чому Таюне уникає розпитування від журналістів.

Олег Винник розкрив правду про свою таємну дружину Таюне

Олег Винник розкрив правду про свою таємну дружину Таюне

Так, в інтерв’ю для “Зіркового шляху” Олег Винник дав зрозуміти, що не бажання його бек-вокалістки спілкуватися з пресою ніяк з ним не пов’язано. Мовляв, насправді для Таюне це не має ніякого значення, адже усі все розуміють.

“Жодних коментарів!” — заявив Винник і додав, що вся справа щодо самої Таюне. Справа не в тому, що вона не хоче “зробити щось негідне”, оскільки “стоїть з ним на сцені”.

“Ти можеш сказати, ти можеш не сказати, все в твоїх руках. Люди ж усе розуміють… Що ще потрібно”, — зізнався Олег.

Варто відмітити, що напередодні повномасштабної війни в Україні кар’єра Таюне пішла на зліт. Вокалістка навіть не з’являлася на концертах Винника, вочевидь займаючись власною творчістю. Втім, після 24 лютого артистка зникла разом з повелителем вовчиць. Де зараз знаходиться Таїсія достеменно невідомо, адже вона не виходить на зв’язок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.