Як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки? Залишила йому розкішний маєток та кількох вихованців

Смерть знаменитої української акторки та телеведучої Руслани Писанки стала серйозним ударом для її фанатів та звичайних глядачів. Ба більше, після себе зірка залишила спадкоємця.

Минулого року Руслана Писанка неабияк схвилювала своїх фанатів новиною про те, що втратила свідомість на сцені і під час падіння зламала ногу. Через декілька днів артистка вийшла на зв’язок з лікарні та сповістила, що з нею все в порядку.

Про що Руслана Писанка так і не встигла поділитися з прихильниками?
Як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки

Шанувальники навіть і подумати не могли, що насправді їй залишилося лише півроку. Влітку прийшла сумна звістка від її чоловіка Ігоря Ісаєва. Він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, що Руслана Писанка спочила вічним сном.

Офіційна причина смерті — рак, з яким вона боролася в Німеччині. Останні декілька днів Руслана почувалася краще, але насправді це було перед перед вісником кінця.

Як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки

Як виглядає маєток Руслани Писанки
Як виглядає маєток Руслани Писанки

З артисткою могли попрощатися як в Німеччині, так і в Україні, адже Ігор подбав про те, щоб відспівали Руслану саме в Києві.

Після цього чоловік повернувся до їхнього маєтку, де на нього чекали пухнасті улюбленці. Ігор не надто активний в соціальних мережах, але коли проходив надскладний період у своєму житті, тримав інших користувачів мережі в курсі. Зараз він проживає у будинку, в який колись запрошував журналістів разом зі своєю дружиною та показував, як вони влаштували з рослиною з Русланою свій побут.

Чоловік Руслани Писанки влаштовує вечір спогадів за покійною дружиною
Як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки

У зіркової родини було доглянуте подвір’я, власний камін, піч, прекрасні котики та в цілому дуже комфортна оселя. Як зараз справляється зі своїм горем Ігор Ісаков достеменно невідомо, адже з тих пір він не давав жодного інтерв’ю.

Схожі статті