Ігор Кондратюк пояснив, чому не покинув дружину заради Аіди Ніколайчук з “Х-Фактору”: приваблює інтелект

Легендарний телеведучий Ігор Кондратюк надійно приховує таємниці свого особистого життя. Чоловік не піариться на темі стосунків з дружиною та всі секрети родини не розкриває на загал.

Здавалося б з нього можна брати приклад, проте навіть Ігоря Кондратюка, який не був помічений в жодних скандалах, запідозрили у таємному романі з підопічною з шоу “Х-фактор”.

Під час того, коли Ігор Кондратюк був членом журі популярного співочого конкурсу на телеканалі “СТБ”, “Х-фактор”, на сцені шоу з’явилася проста дівчина з надзвичайним голосом: Аїда Ніколайчук.

Ігор Кондратюк зі своєю підопічною Аїдою
Ігор Кондратюк зі своєю підопічною Аїдою

Популярний телеведучий і шоумен Ігор Кондратюк довгий період часу спростовував плітки щодо його інтрижок з Аїдою Ніколайчук. Нарешті український продюсер пояснив, що таки між ними.

У житті Ігора Кондратюка поява чудової та ефектної Аїди Ніколайчук оповідалась багатьма чутками про їхній зв’язок. Адже ніхто не міг зрозуміти як красива, молода та елегантна жінка не запала в серце продюсера. Однак, пройшло багато часу і їхні прихильники зрозуміли, що в Ігоря Кондратюка на першому місці стоїть його родина і він турбується про своє сімейне життя.

Проте дружина українського продюсера часто запитувала його про ці плітки, які ширились у пресі.

Тим не менш, Ігор Кондратюк завжди заявляв, що Аїда немов Снігова королева, бо жінка буде холодна та недосяжна.

Під час іншої розмови з журналістами продюсер розповів, що Аїда Ніколайчук взагалі не його типаж. Адже Ігорю Кондратюку найбільше в жінках подобається розум. Продюсеру є важливим довгі ноги чи струнка талія. Загалом він не дуже звертає увагу на зовнішність.

“Мені здається, що людині мислячій і глибокій просто немає справи до того, якою її вважають – красивою чи ні. А зовнішня краса іноді є джерелом життєвих проблем. Особливо, якщо жінка, як кажуть, “не дружить з головою”

Схожі статті