40-річний Влад Яма відростив довге волосся, проміняв штани на сукню і показав зі Штатів, як виглядає (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма вразив мережу, з'явившись на людях у сукні та з довгим волоссям. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український хореограф Влад Яма після 24 лютого припинив будь-яку медійну діяльність в Україні. Якщо раніше зірка регулярно з’являвся на екранах, то після початку війни повністю зник.

Влад Яма прийняв важливе рішення з сім'єю
Влад Яма відростив довге волосся

Через декілька місяців танцюрист все ж таки зізнався, що евакуювався разом з дружиною та сином до Сполучених Штатів Америки. У якості прихистку сім’я обрала Флориду, де відпочиває кожного року.

Влад Яма відростив довге волосся

Коли хореографа починають критикувати в інформаційному просторі, він не мовчить, а аргументує свою присутність у Штатах благодійною діяльністю. Кожного тижня на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’являються новини про заходи, де Влад бере безпосередню участь. Усі кошти перераховуються Україні та фондам.

Влад Яма відростив довге волосся

Окрім контенту, пов’язаного з війною, Влад час від часу пригадує минуле в українському шоу-бізнесі.

Наприклад, нещодавно він оприлюднив архів на фото з закулісся “Голосу країни”. У кадрі хореограф постав у бальній сукні та з перукою на голові. На цей раз Влад став шатеном, але від укладання та макіяжу відмовився. Образ доповнили білі кеди.

У дописі до фотографії Влад запропонував своїм підписникам взяти участь у фітнес-марафоні, пообіцявши, що зароблені гроші будуть нараховані Збройним силам України.

Нагадуємо, що не так давно дружина танцюриста Ліліана Кудлай була вимушена вступитися за свого чоловіка публічно. Вперше жінка заговорила зі своєю аудиторією та нагадала, що вони не мають відповідати очікуванням іншим, а окрім того, не сидять склавши руки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.