Галкін вперше розповів, як президентство Зеленського вплинуло на його життя: “Вони до мене давно прикопалися”

Відомий російський гуморист Максим Галкін сколихнув мережу зізнанням про те, як насправді президенство Володимира Зеленського змінила його життя. Усі деталі в статті.

Свого часу Максим Галкін не тільки мав можливість познайомитися з Володимиром Зеленським, але і виступати з ним на одним сцені. Гумористи співпрацювали у якості ведучих, жартували на різноманітних заходах.

Через декілька років життя Володимира Олександровича кардинально зміниться, адже він візьме у свої руки управління країною. Неодноразово користувачі мережі стикалися з жартами про те, що Максим Галкін також може податися у президенти, і нещодавно комік розповів, як змінилося його життя через те, що його колега змінив сферу діяльності.

Максим Галкін розповів, як президентство Володимира Зеленського вплинуло на його життя

Максим Галкін показався в мережі зі світлим волоссям
Максим Галкін розповів, як президентство Володимира Зеленського вплинуло на його життя

Так, на дному зі своїх концертів зірка розповів, що відчув на собі небувалий тиск від громадськості, і це було не з приємних відчуттів.

“Вони до мене давно прикопалися. Щойно Зеленський став президентом, вони почали мене зовсім інакше дивитися. Я вам клянуся”, – зізнався комік.

Також Галкін поділився своїм здивуванням, що росіяни не вірять у його щирість по відношенню до України. Мовляв, бажати сусідній державі незалежності він може лише за гроші. А тому його постійно звинувачують і запроданстві. І як завжди, Максим знову підкреслив, що бажаю Україні процвітання, цілісності та суверенності.

Нагадаємо, у зв’язку з політичною позицією Максиму Галкіну довелося переїхати з російської федерації до Ізраїлю та відмовитися від концертів на батьківщині. Разом з чоловіком поїхала його дружина Алла Борисівна Пугачова та їхні діти Ліза та Гаррі. Зараз зіркове сімейство проживає в Кесарії.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.