Розірвала любовний трикутник: дружина Галкіна Алла Пугачова зробила вибір між чоловіком і молодим коханцем

Знаменита російська співачка Алла Пугачова неодноразово виходила заміж, але знайшла своє щастя лише тоді, коли молодість була далеко позаду. Усі деталі в нашій статті.

Шлюб Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова був найвідомішим на території пострадянського простору. І варто відмітити, що розлучення зірок було не менш гучним. Новині про поривання стосунків передували плітки про подружні зради у сім’ї Алли Борисівни та Філіпа Бедросовича.

Подейкували, що поп-король зраджує Примадонні зі своєю підопічною Анастасією Стоцькою. Тим часом Пугачова поступово почала зближуватися з молодим гумористом Максимом Галкіним.

Алла Пугачова зробила вибір між чоловіком і молодим коханцем

Як виглядає кесарійська вілла Алли Пугачової в Ізраїлі
Алла Пугачова зробила вибір між чоловіком і молодим коханцем

Ця ситуація тривала досить довго, і вже ні для кого не було секретом, що історія Пугачовою та Кіркорова наближується до фіналу. Згодом Філіп зізнається, що зовсім не очікував такого перебігу подій, і якби знав, що станеться, то все зробив би інакше, адже шкодував про розставання з легендою російської естради.

Так, конфліктні стосунки між Філіпом та Аллою зберігалися лише декілька років. Здавалося, що про примирення між ними навіть мови йти не може. Однак, Кіркоров зробив перший крок і став хорошим другом сімейства Алли Борисівни.

Через 10 років обидва стануть батьками. Поп-король заявив про народження у нього дочки та сина від сурогатної матері, а Алла Борисівна та Максим Галкін наважилися не тільки на спадкоємців, яких виносила інша жінка, але й на використання для цього заморожених яйцеклітин Примадонни.

Алла Пугачова та Максим Галкін досі разом не дивлячись на плітки навколо та версії щодо нещирості даного шлюбу. Зокрема, гуморист неодноразово наголошував, що за ці 20 років вже довів своє кохання до обраниці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.