Тіна Кароль публічно осоромилася, але не розгубилася і обіграла конфуз: тому і стала українською поп-дівою

Знаменита українська співачка Тіна Кароль потрапила в об'єктив під час тренувань та засвітила свої брудні ноги. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль має схильність до зайвої ваги. Для того, щоб тримати себе у формі артистка багато працює, зокрема присвячуючи свій час йозі фітнесу, танцям, тощо.

Шанувальники артистки не з чуток знають, що вона значну частину свого дня може провести у спортивній залі. І все це не тільки заради ідеальної фігури, але й для здоров’я, гармонії з собою, а також фізичній підготовці, яка дуже важлива для роботи на сцені. Адже не підготовлена людина швидко втомлюється і не може виконати номери бездоганно.

Тіна Кароль публічно осоромилася

Кадрами залу Тіна ділиться вельми часто. І всі вони живі та енергійні. Про це свідчать, наприклад, брудні ноги артистки, які вона нещодавно засвітила на камеру.

Тіна Кароль публічно осоромилася

Так, нещодавно на фанатському акаунті Тіни Кароль соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, на якому поп-діва жартівливо показує своє мистецтво бою, і розмахує ногами. В якийсь момент п’ятки артистки потрапляють в об’єктив, і можна помітити, що підлога у залі не надто чиста.

Нагадуємо, Тіна Кароль після початку повномасштабної війни в Україні опинилася в монастирі. Провівши там тиждень, артистка перебралася до Польщі, звідки і почався її шлях до змін. Так, артистка побувала у найрізноманітніших країнах, де представляла батьківщину, а потім заявила, що відмовляється від свого російськомовного репертуару. Артистка більше не буде виконувати навіть свої найпопулярніші хіти. Натомість, вона зайнялася їхнім перекладом на українську та англійську мови.

Тому незабаром фанати вже зможуть насолоджуватися композиціями в оновленому вигляді.

Схожі статті