Тренд 2023 року – жіноча стрижка гарсон. 6 зірок, які таку носили: Тіна Кароль, Оля Цибульська, Олена Кравець

Жіноча стрижка гарсон дуже елегантна та жіночна, якщо знати, як правильно її носити. І хто може краще продемонструвати це, ніж знаменитості?

Знамениті українські жінки можуть стати прикладом не тільки особистісного та кар’єрного зросту, але й зразком того, як необхідно носити брендові речі, трендові зачіски і робити макіяж.

Тіна Кароль

Всі зачіски Тіни Кароль
Тіна Кароль, Оля Цибульська та інші зірки показали, як носити стрижку гарсон

Відома українська співачка Тіна Кароль віддала перевагу короткій зачісці близько 10 років тому. Даного образу артистка дотримувалася недовго, однак встигла відзняти ряд відеокліпів, в яких постала з зачіскою гарсон. Носити її не так просто, адже необхідно постійно укладати волосся. І тим не менш, у Тіни Кароль це виходило бездоганно.

Ольга Цибульська

Оля Цибульська засвітила животик на восьмому місяці вагітності
Тіна Кароль, Оля Цибульська та інші зірки показали, як носити стрижку гарсон

Ользі Цибульській дана стрижка дуже пасує. Ще більш цікавим нюансом є той факт, що співачка знаходить масу способів її обіграти. І що не менш важливо: Ользі вона лише додає жіночності.

Квітка Таюне

Таюне на початку здобуття популярності. Архівне фото, зроблене під час концерту.
Тіна Кароль, Оля Цибульська та інші зірки показали, як носити стрижку гарсон

Таїсія Сватко також свого часу спробувала дану стрижку, але на сцену виходила з незвичайним укладанням: локонами на бік.

Олена Кравець

Олена Кравець відкрила завісу свого шоу
Тіна Кароль, Оля Цибульська та інші зірки показали, як носити стрижку гарсон

За час своєї двадцятирічної кар’єри Олена наважилася на коротку стрижку лиш наприкінці. На даний момент гумористка навіть не виступає на сцені. Неочікувано, але шанувальники дуже позитивно сприйняли зміни у зовнішності зірки, і варто відмітити, що їй дійсно пасує новий стиль.

MARUV

MARUV народила дитину, заговорила українською
Тіна Кароль, Оля Цибульська та інші зірки показали, як носити стрижку гарсон

Зробити стрижку гарсон свого часу наважилася і Анна Корсун. Вона ідеально доповнила її незвичайний образ, який одразу ж підкорив публіку і підніс її на вершину рейтингів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.