Настя Каменських надягла мікрошорти та похизувалася стегнами, які полонили Потапа: “Пампушечка”

Українська співачка Настя Каменських любить ділитися з прихильникам секретами свого життя і харчування.

На своїй сторінці у мережі Настя каменських поділилася з прихильниками своїми секретами як зробити тиждень вдалим.

На думку співачки потрібно написати список справ на весь тиждень наперед. А наприкінці тижня перевірити чи все виконано зі списку. Якщо виконано все, можна зробити собі невеликий подарунок.

Далі виконавиця пропонує дати собі завдання освоїти за тиждень щось нове. Це може бути навик, звичка або нова страва. На її думку будь що нове піднімає настрій. А якщо це потрібно зробити в короткий термін, тоді освоєння перетворюється на справжній виклик. Таким чином вмикається азарт, а результат стає ще бажанішим і тиждень проходить майже непомітно.

І остання порада від Насті Каменських звучить як настанова на кожен день. Співачка радить говорити більше гарних і добрих слів рідним та близьким. Та й взагалі налаштовуватися на позитив.

Прихильники співачки найбільше звернули увагу на шорти та фігуру виконавиці. саме вбрання Насті Каменських стало однією з найбільш обговорюваних тем у коментарях до допису.

Варто зазначити, що для знімку, до якого був зроблений допис, зірка позує у коротких джинсових шортах та білій футболці з чорно-білим принтом. на обличчі Насті каменських виразний макіяж з акцентом на очах, а волосся співачка притримує руками з боків.

Знімок зроблено в одній з кімнат заміського будинку зіркового подружжя. Інтер’єр виконано у світлих ніжних тонах, а справжньою окрасою кімнати є велике ліжко і вікна, що сягають підлоги.

Про позитив Настя Каменських любить говорити часто і багато. Зірка навіть плаче лише від щастя. Співачка сама зізналася у цьому у одному з випусків програми “Кава з перцем”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.