Ані Лорак назло колишньому перестала приховувати роман з Сергієм Лазарєвим: “Знову разом, знову поруч”

Ані Лорак показала світлину з Сергієм Лазарєвим.

Популярна співачка Ані Лорак, яка живе та будує кар’єру в Росії, завжди була активним користувачем соціальних мереж. Відтак нещодавно на її сторінці в Instagram з’явилось фото з не менш популярний виконавцем Сергієм Лазарєвим.

Публікація з соціальної мережі Ані Лорак
Публікація з соціальної мережі Ані Лорак

Співачка як завжди виглядає бездоганно. У цей день на ній витончена чорна сукня та яскравий червоний жакет, який додав особливої нотки образу.

Ані Лорак вже давно приписують роман з Сергієм Лазарєвим. Однак пара жодного разу не підтвердила цю інформацію, спираючись на те, що вони є лише давніми добрими друзями. Але шанувальникам не заважає це захоплюватись парою, про що вони відверто пишуть у коментарях під публікацією співачки.

Коментарі під публікацією Ані Лорак в соціальній мережі
Коментарі під публікацією Ані Лорак в соціальній мережі

Зазначимо, що їх зустріч відбулась на вечірці естрадного співака Філіпа Кіркорова, який влаштував свято на честь дня народження своєї доньки. Їй виповнилось дев’ять років. Артист довго не влаштовував жодних заходів, через пандемію коронавірусу, однак пропустити день народження рідної людини не зміг.

Свято було влаштовано в найкращих традиціях Кіркорова: вишукані декорації, аніматори, розважальна програма як для діток, так і для дорослих. Було запрошено багато знаменитостей, які привели своїх дітей на свято. Ані Лорак також була з донькою, яка є хрещеницю Кіркорова. У свою чергу Лазарєв прийшов з сином Микитою.

Було видно, що пара весело проводить час, сидячи за одним столиком та постійно щось обговорюючи.

Більше про життя відомої співачки дивіться у відео:

Схожі статті