«Танці з зірками»: переможці всіх сезонів проекту, які запалили паркет

Проект "Танці з зірками" запалив нові зірки. Деякі згасли, а деякі продовжують світити ще яскравіше.

Нещодавно закінчився оновлений 7-й сезон популярного шоу “Танці з зірками”. За час існування проекту на паркеті виступило вже багато пар. дехто отримав кубок, а дехто просто запам’ятався глядачам і для них був переможцем.

Свою історію проект почав у 2006 році і став новим віянням у сфері розважальних проектів.

Першими переможцями нового проекту стала пара чинного президента України Володимира Зеленського та молодої хореографині Олени Шоптенко. А почесне друге місце посіли співачка наталія Могилевська та хореограф Влад Яма.

Наступного сезону у фінал вийшли Лілія Подкопаєва і Сергій Костецький та співак Олег Скрипка. Перемогу у сезоні 2007 року здобула пара олімпійської чемпіонки, а її найближчий конкурент лідер гурту “ВВ” посів почесне друге місце. до перемоги йому тоді не вистачило двох балів.

Третій сезон проекту відбувся у 2008 році. Тоді Наталія Могилевська знову вийшла на паркет, але кубок знову втік від неї. цього разу перемогу здобув польський актор Марцін Мрочек та його партнерка Ганна Пелипенко.

У четвертому сезоні “Танців з зірками” перемога дісталася латвійському співакові і переможцю “Фабрики зірок” Стасу Шуринсу та його партнерці Олені Пуль. Вони стали наймолодшою парою-переможцями проекту.

І лише з третього разу доля посміхнулася Наталії Могилевській і вручила їй та її партнеру Ігорю Кузьменку омріяний кубок переможців. А друге місце дісталося Наді Дорофеєвій та Жені Коту.

У 2018 році перемогу здобув комік Ігор Ласточкін, партнеркою якого стала хореографиня Ілона Гвоздьова.

У 2019 році вийшов оновлений сезон улюбленого проекту. У цьому сезоні перемога дісталася головній холостячці країни Ксенії Мішиній та її партнеру Жені Коту.

У останньому сезоні “Танців з зірками” перемогу отримали відразу дві пари учасників. Ними стали Санта Дімопулос та Макс Леонов

та рок-діва Юлія Саніна і її партнер Діма Жук.

Зрештою Санта Дімопулос віддала кубок переможця Юлії Саніній, але дівчина відмовилася, вважаючи своїм почесне друге місце.

Схожі статті