Як виглядатиме майбутня донечка Тіни Кароль і Дана Балана:схожа на співачку, як дві краплі води

У мережі почали говорити про доньку Тіни Кароль від Дана Балана.

Українська співачка Тіна Кароль та молдавський красень Дан Балан продовжують інтригувати прихильників подробицями своїх стосунків.

Останнім часом пара разом ніде не з’являлася і не коментувала свої відносини, прагнучи залишити їх у таємниці. Саме про це сказав у одному з останнії інтерв’ю Дан Балан.

Проте уважні прихильники помітили незвичний аксесуар в улюбленої виконавиці. Справа в тому, що на одному з ефірів популярного танцювального проекту українська співачка тіна кароль з’явилася у білій сукні, доповненій каблучками.

Одна з них красувалася на безіменному пальці української виконавиці.

Це наштовхнуло прихильників на думку про те, що українська красуня Тіна Кароль та молдавський мачо Дан Балан можуть незабаром зіграти весілля.

Проте українсько-молдавська пара продовжує ніяк не коментувати їхні стосунки, вважаючи за краще тримати все в таємниці. Так само вчинив і Дан Балан, про що зазначалося на початку статті.

Зауважимо, що про відносини між Тіною Кароль та Даном Баланом почали говорити пісоя появи молдавського виконавця на вокальному проекті “Голос країни”.

Зважаючи на відносини пари, прихильники встигли приписати співачці вагітність. Проте сама виконавиця ніяк не прокоментувала цей факт. Схоже, народна улюблениця вирішила потримати інтригу довше, аби потім приголомшити всіх несподіваною новиною.

Проте вона неодноразово говорила, що хоче стати мамою вдруге і мріє про донечку. Про це вона розповіла в одному з інтерв’ю ведучій “Світського життя” Каті Осадчій.

Саме це зізнання артистки і наштовхнуло прихильників на пошуки ознак вагітності улюбленої співачки. Вони їх таки знайшли, але згодом виявилося, що то був просто невдало підібраний образ.

І, як результат, в мережу потрапляють фото майбутньої доньки тіни Кароль та молдавського артиста Дана Балана.

Майбутня донечка Тіни Кароль і Дана Балана
Майбутня донечка Тіни Кароль і Дана Балана

При цьому зауважують, що дівчинка дуже схожа на Тіну Кароль і називають її копією улюбленої артистки України та світу.

Але сама співачка поки не розповідає ні про свій стан, ні про стосунки з чоловіками. Зазначає лише, що вона вже готова відкриватися і впустити гідного чоловіка у своє життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.