Сумний Дан Балан після розриву з Тіною Кароль заговорив про долю: “Очі наповнені пустотою та болем”

Дан Балан не раз ставав у центрі дискусій, щодо стосунків з Тіною Кароль. Нова світлина на сторінці співака тільки підігріла інтерес.

Дан Балан  – талановитий музикант, композитор і колишній тренер шоу “Голос країни” опублікував неоднозначне фото у чорно-білому стилі, де у кадрі співак склав руки так, наче у молитві.

Більше загадковості додає підпис, де Дан Балан розмірковує про поєдинок з долею.

Що ж трапилося у житті артиста? Невже новина про те, що його не взяли у наступному сезоні тренувати молодь, так сколихнула творчу душу?

Прихильники також розгубилися й у коментарях питають артиста, як сприймати рядки його публікації.

Дан переїхав у Київ з Молдови. Хоча там хлопець і розпочав свою музичну кар’єру, справжнім улюбленцем публіки він став в Україні.

Мабуть, все ж таки зміна візуального і музичного стилю на це вплинула, адже у перші роки занять творчістю, Дан грав у стилі готік-дум-метал.

Дан Балан тільки стає на творчий шлях

Проте з часом музикант змінив стиль на більш популярний.

Після повернення зі США, співак починає творити “клубну” музику, що приносить йому популярність. Талант помітили не тільки прихильники, а й продюсери. Згодом, Дан Балан став одним із найавторитетніших музикантів.

Минулого року він розпочав менторську кар’єру, ставши тренером пісенного шоу “Голос країни”. Настільки успішним було його наставництво, що підопічна Дана не тільки вийшла в лідери, а й стала переможницею.

Проте цей же проект змусив ледь не всю країну обговорювати й пліткувати про співака. Річ у тім, що на “Голос країни”, Дан познайомився з Тіною Кароль. Харизматичний співак з великою симпатією ставився на української зірки. Жінка поводилася спочатку дуже стримано.

Ніжність – не приховати

Можливо пам’ять про померлого чоловіка не дозволила відкритися новим почуттям.

Проте згодом артисти почали підігрівати інтерес до своїх романтичних стосунків, то обіймаючись на зйомках, то заспівавши дуетом. У розпал пандемії співаки навіть випустили спільну пісню “Помнишь”, тим самим змусивши фанатів ще раз замислитися про їх романтичний зв’язок.

Варто помітити, що жоден офіційно не підтвердив стосунки, а на пряме питання від Каті Осадчої про ставлення Дана до Тіни Кароль, співак відповів по-філософські.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.