Катя Осадча показала бездоганний щоденний образ і заворожила прихильників — Горбунову також сподобалось

Українська популярна телеведуча Катя Осадча має бездоганний смак і ділиться ідеями стильного образу з шанувальниками.

Телеведуча Катя Осада знає, чим зацікавити свою аудиторію в соціальній мережі Instagram. До слова, за нею стежать 1,6 мільйони прихильників. Нещодавно знаменитість опублікувала нову світлину, де зображена в неймовірному образі. Біла сорочка та чорні штани ідеально доповнюють один одного. Телеведуча має бездоганний вигляд не тільки на світських заходах, а й в повсякденному житті, показавши такий довершений і водночас простий look. А заплетена коса та легкий макіяж зробили образ більш жіночним та ніжним.

Катя Осадча опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Катя Осадча опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

У підписі до публікації Катя додала, що для неї простір, у якому ми перебуваємо — це поле для творчості і постійних змін. При цьому телеведуча обожнює предмети декору та інтер’єру та із захопленням стежить, як розвивається український дизайн. До того ж, Катя додала, що коли бачить всесвітню популярність нашого бренду, то її охоплює неймовірна гордість.

Нагадаємо, що напередодні, 19 грудня, українці святкували День святого Миколая. Це один із найприємніших новорічний свят, адже можна подарувати своїм близьким та рідним приємні подарунки. Зірки також не стоять осторонь і, користуючись нагодою, вітають своїх прихильників зі святом. Відтак Катя Осадча також долучилась до вітань у своєму Instagram.

Катя Осадча привітала своїх прихильників зі святом у соціальній мережі
Катя Осадча привітала своїх прихильників зі святом у соціальній мережі

Фоловери також діляться привітаннями та розповідають, як пройшло свято у них.

Схожі статті