Руда бестія Світлана Тарабарова запідозрила у себе роздвоєння особистості: “Це я і моя подружка Світлана”

Світлана Тарабарова поділилася секретом як встигає і в домі порядок підтримувати, і дітьми займатися, і чоловікові увагу приділяти.

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка нещодавно стала мамою вдруге, заговорила про роздвоєння особистості.

Присвячуючи всю себе дітям, співачка не забуває і про творчість. Тож не дивно, що час від часу рука сама тягнеться до другої чашки кави, а самій виконавиці хочеться посидіти на дивані і насолодитися спокоєм.

Насправді прийти до тями і збадьоритися виконавиці допомагає кава. яку світлана тарабарова дуже любить. Проте зараз, схоже, кава вже не допомагає. а сама артистка потребує відпочинку.

Тож довелося їй коликати на допомогу свою подружку, теж Світлану і повну свою копію.

У дописі Світлана Тарабарова зізналася, що буває таке, що вранці прокидається ніякою, тож дозволяє собі збадьоритися чаєм або кавою і лише після цього приходить її друга іпостась, активна мама і любляча дружина.

Під знімком артистка поділилася новим відкриттям вітамінних чаїв, які їй дуже сподобалися і які перетворюють її на іншу активну Світлану.

На знімку, яким виконавиця поділилася в мережі, вона сидить у домашньому халаті і з гулькою на голові. А от друга її іпостась, як зазначає співачка, у чорному боді, шортах з зібраним у хвіст волоссям і гантелями.

Схоже, що прихильники зірки теж вважають чай найкращим способом прийти до тями, збадьоритися і налаштуватися на робочий лад.

Раніше Світлана тарабарова ділилася затишним сімейним відео, на якому вони з сином печуть печиво на свято Миколая. Співачка розповіла, що це їхній перший кулінарний тандем на новій кухні.

Саме це відео найбільше сподобалося прихильникам, адже віє від нього теплом, затишком та родинними традиціями.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.