Оля Полякова потрапила в конфуз через невдалу фотографію з відпочинку: “Наче в тарілці з супом лежить”

Оля Полякова потрапила в конфуз через фотографію з відпочинку. Користувачі не стали приховувати своїх емоцій від побаченого. Деталі в нашій статті.

В українському шоу-бізнесі знайдеться не так багато зірок, які славляться веселим норовом та любов’ю до жартів. Зазвичай в голову приходять лише 2 імені: Оля Полякова та Леся Нікітюк. Вони працюють в абсолютно різних сферах, хоча і залишаються колегами по цеху. І можливо саме це рятує їх від конкуренції за нішу.

Адже як ніяк в них однаковий типаж зовнішності, любов подавати себе через гумор, харизма, яка проявляється через легкість. І навіть метод вести соціальні мережі в них дуже схожий. Обидві постійно викладають смішні публікації, а також не бояться показати себе з іншої сторони, дати можливість публіці посміхнутися.

Оля Полякова потрапила в конфуз через невдалу фотографію

Так, нещодавно Оля Полякова опублікувала на особистій сторінці свіжий кадр, який був зроблений на відпочинку. На ньому зірка зображено в джакузі. Оля дала воді підняти себе на поверхню та прийняла позу ляльки Барбі. Таке враження посилив її купальник у рожевому кольорі. Також велику роль відіграв ракурс, який був підібраний так, аби ноги співачки здавалися довшими.

Оля Полякова потрапила в конфуз через невдалу фотографію

І хоча багатьом користувачам дана концепція сподобалася, інші почали ділитися зі смішними асоціаціями, які виникли в них через перегляд даних фотографій. Зокрема зірку почали порівнювати з супом.

Нагадуємо, що у цей самий період часу старша дочка Олі Полякової Маша також опублікувала свою фотосесію, і потішила публіку вельми приємним експериментом: дівчина постала абсолютно без косметики, показавши свою натуральну вроду.

Фактурна зовнішність допомогла їй справити та передати правильний посил. Зокрема, Оля Полякова у коментарях заявила, що її дочка наче з епохи Ренесансу. І мама і дочка активно збирають компліменти в соціальних мережах, хоча порівняння не вдалося уникнути.

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.

“Настя краще збереглася”: підписники 43-річного Потапа здивувалися, наскільки постарів популярний продюсер

Старість часто підкрадається до людини дуже непомітно. Багатьом з нас хочеться побороти цей процес та виглядати в очах людей молодшими за число в паспорті. Не став виключенням і Потап.

Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині: “Переживає”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині. Виявляється наймолодший спадкоємець добре все запам'ятав.