Котяча дискотека: 15 фото смішних танцюючих котів

Може наші улюблені котики і багато сплять. Проте, коли вони граються, то перевершують самі себе. Іноді, здається, що танцюють – і неабияк, а, як вправні танцюристи. Самі переконаєтесь, переглянувши ці світлини.

Кішки дуже важко піддаються навчанню. У світі є двоє-троє дресирувальників, які бралися це робити. Кішки мають цю особливість не тому, що дурні, а якраз навпаки – вони розумні тварини і  собі на умі. Тобто, вони не люблять насильства, а часто хочуть, щоб підкорялися їм.

Хто має в домі кішку – знає, що ці тварини музикальні і ритмічні від природи й іноді в них це проявляється мимоволі й дуже несподівано.

Саме у такі моменти треба тримати фотоапарат напоготові.

Коти граційні і пластичні, і чудові акробати. Вони можуть навіть виражати емоції на мордочці.

Звичайно, такими вони є, якщо господарі їх люблять. Якщо у кішок з домочадцями повна гармонія і довіра, тоді  вони розкриваються у своїх здібностях і проявляють себе з несподіваної сторони, вміють дивувати і захоплювати.

Час спілкування зі своїми улюбленцями приносить господарям багато позитивних емоцій і психологічну розрядку.

Схожі статті

Учасник “МастерШеф” закохав у себе 19-річну доньку Педана: Притула може мріяти про такого зятя

Зіркові діти часто отримують до себе не менше уваги публіки, ніж їхні батьки. Особливо коли це стосується романтичних взаємин. Валерія Педан змога здивувати батька вибором коханого.

“Гарний і розумний”. 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядає її син-випускник: копія ведучої

Зірковий статус батьків часто впливає на їхніх дітей. На когось він створює тиск, комусь одягає на голову корону. Про свою думку щодо популярності батьків розповів і син ведучої Марічки Падалко.