Який вигляд у молодості мав один з найкращих друзів Володимира Зеленського Анджей Дуда

Анджей Дуда став справжім другом для президента України Володимира Зеленського, який на постійній основі підтримує свого товариша не лише як президент, а як людина з великої літери.

Анджей став наймолодшим президентом Польщі, так само як і Володимир Зеленський в Україні, і це не єдина спільна риса між президентами. Вони обидва чесні, полюбляють справедливість та не терплять брехні або малодушшя. Насправді всі думають, що їхня дружба почалася під час війни. Але насправді Дуда й Зеленський і до початку повномасштабної війни почали досить гарно та близько спілкуватися. Й вже тоді вони почали дуже поважати одне одного.

Дуда з Зеленським

І насправді знайти справжніх друзів у нашому світі досить важко, особливо у політичних колах, адже там більшість людей не надто чемні. Принаймні, так заведено вважати у народі. Але є й виняткові випадки.

Напевно, ніхто навіть не міг подумати, що президенти двох країн зможуть так гарно дружити між собою. Дуда для Володимира став неймовірно близькою людиною. Можливо, на їхнє повне взаєморозуміння впливає той факт, що Анджей має українське коріння.

Так, це маловідомий факт, але річ в тому, що його дід Михайло Іванович Дуда, був українським військовим діячем, більш відомим під псевдонімом Зіновій Громенко. Народився дідусь майбутнього президента Польщі 21 листопада 1921 року в селі Сороки-Львівські у Львівській області та загинув 7 липня 1950 року неподалік села Танява в Івано-Франківській області.

Анджей Дуда в молодості

І насправді Анджей дечим досить схожий на свого українського дідуся. Це можна помітити на фотокартках Анджея з молодості, де він ще має пишне волосся, а також Анджея можна побачити у військовій формі, як і його рідного  дідуся з України Михайла Івановича.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.