Прикраси для першої леді: огляд аксесуарів Олени Зеленської з етнічними мотивами – бренд, ціна

Олена Зеленська за останні півтора року стала однією з тих жінок, на яких рівняється весь світ. Адже вона проявила свою мужність, витривалість. Та ще при цьому залишається дуже стильною.

Коли Зеленська з’являється у просторі, то її одяг та стиль одразу ж починають розбирати модні експерти. І не дивно, адже образи Олени завжди підібрані дуже якісно, зі смаком. Жоден модний стиліст не випускає зі своєї уваги ще й прикраси, які завжди одягає перша леді.

Олена Зеленська

Пані Зеленська вважає, що кожна деталь її вбрання має обов’язково кричати про події в Україні або ж про її історію, яка вже є достатньо багатою та насиченою. Саме тому її брошки, сережки та підвіски завжди мають сенс, а не просто слугують прикрасою.

Загалом відомо, що улюбленим брендом прикрас для Олени є Guzema”. По-перше, це український бренд. По-друге, тематика бренду є дуже близькою для Олени, оскільки у Валерії Гуземи є ряд прикрас з українськими мотивами. Тобто, у свої прикраси вона додає певні деталі та сенс українських подій. Наприклад у цього бренду перша леді обирає сережки та брошки з картою України, які вартують немало. Брошка – 13 тисяч гривень, а ось сережки – 21 тисячу гривень.

Які прикраси носить Зеленська
Які прикраси носить Зеленська

Ще один український бренд, на який звернула увагу Олена, це Gunia Project. Виробник позиціює себе як автор виняткових прикрас та аксесуарів у модному етнічному стилі. Наприклад, під час свого візиту до ОАЕ перша леді доповнила образ позолоченими сережками від Gunia Project за 5 тисяч гривень.

Прикраси Олени Зеленської
Прикраси Олени Зеленської

Тож, зі смаком на бренди у першої леді ніколи не було проблем. Олена цінує та обирає все українське, саме тому жінка звертає увагу на відомі бренди, які роблять спеціальні прикраси з українськими, етнічними прикрасами, що дозволяють демонструвати нашу непохитність, історію і силу.

Схожі статті