Колишній чоловік Ані Лорак довів їхню дочку до сліз: 12-річна Софія розплакалася на камеру через батька

Мурат Налчаджиоглу показав, як проводив час разом зі своєю дочкою Софією перед тим, як вона сіла на літак та рушила назад до матері. Дівчинка розплакалася.

Дивовижно, але через 5 років після розлучення Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу вони знову заполоняють заголовки у пресі. Екс-чоловік співачки привернув до себе увагу користувачів, адже видалив спільні світлини зі своєю другою дружиною Лілією Реус.

Лише 4 місяці тому щасливе подружжя зіграло весілля, тож шанувальники були щиро вражені нещодавніми діями Мурата та Лілії. В українському шоу-бізнесі подібним чином вдалося наробити галасу лише Аліні Гросу, яка пішла від свого обранця через півроку після розпису.

Спочатку Реус прибрала статус дружини Налчаджиоглу на акаунті в Instagram, видалила спільні фото з бізнесменом та відписалась від його блогу. Згодом Мурат повторив ті ж дії. Пара утрималась від коментарів, проте підписники впевнені, що між подружжям виникло непорозуміння, яке призвело до розлучення.

Мурат Налчаджиоглу довів дочку від Ані Лорак до сліз

Лорак і Мурат у шлюбі
Мурат Налчаджиоглу довів дочку від Ані Лорак до сліз

Через тиждень після новини бізнесмен вийшов на зв’язок і розповів про проблеми зі здоров’ям. Незабаром він опинився разом зі своєю дочкою в Туреччині, але щасливі спільні канікули завершилися. Зокрема, герой нашої статті показав, як прощався з донькою в аеропорту. Софія в якийсь момент не змогла стримати емоції та дала волю сльозам.

Також зірковий батько показав, як вони з донькою бешкетували, поки чекали на рейс та насолоджувалися смачними бургерами в ресторані. Соня провела з батьком на його батьківщині у Туреччині, де Мурат гостював у рідних та робив планову операцію. Також у дівчинки народився кузен.

Мурат Налчаджиоглу довів дочку від Ані Лорак до сліз

На кадрах дівчина спочатку не змогла стримати сліз, а після прикрила обличчя рукою. Мурат намагався заспокоїти дочку.

Нагадуємо, що у розлуці зі своїм батьком маленька красуня живе більше 7 років. Коли Ані Лорак та Мурат розлучилися їй було всього 5. До того ж тривалий час вони не могли бачитися особисто.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?