Колишня Зеленського Олена Шоптенко досягла бажаного та покинула Україну: де зараз знаходиться, чим займається

Олена Шоптенко – талановита танцівниця, відома хореографиня та колишня партнерка Володимира Зеленського в "Танцях з зірками". Стало відомо, де живе жінка та чим займається. Найцікавіше далі.

Олена Шоптенко справжній професіонал своєї справи. Участь у головному танцювальному проєкті “Танці з зірками” принесла неабиякий успіх та славу в кар’єрі.

Саме у 2006 році пара Володимира Зеленського та Олени Шоптенко отримала таку омріяну перемогу. Тоді вона навіть уявити не могла, що ця людина стане Президентом України та робитиме для своєї країни майже нереальне. У боротьбі за свободу, волю та незалежність Володимир не здається та йде до кінця.

О
Олена Шоптенко

Відомо, що після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, жінка живе та розвивається в Австрії, проте й там вона продовжує працювати для рідної Батьківщини.

Танцівниця стала організатором благодійного флешмобу в центрі Відня, у якому взяло участь 182 українці. Цим танцем вона хотіла донести єдність, силу, незламність всього українського народу, а також висловити свою небайдужість та співчуття.

Не тільки словами виражається підтримка та допомога країні від Олени. Вилучені кошти з танцювального флешмобу були надіслані до благодійного фонду Маші Єфросиніної, які збираються для всіх жінок та дітей постраждалих від війни.

Відомо, що 15 жовтня 2016 року Олена Шоптенко вийшла заміж за підприємця Олексія Іванова. Подружжя спільно виховують сина, який з’явився на світ 9 червня 2018 року. До речі, його теж назвали Олексієм.

Олексій не перший чоловік відомої хореографині. У 2013-му Шоптенко була заміжня за Дмитра Дікусара, але сімейне життя не склалося, тому через три роки екс-закохані вирішили розлучитися.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.