Найбагатша співачка України Камалія розповіла про стосунки з Володимиром Зеленським: “Як завжди спілкуємося”

Камалія відома українська співачка, яку вважають найбагатшою жінкою серед усіх інших виконавиць шоу-бізнесу. Адже жінка дійсно має шалені статки разом зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром.

Камалія стала дуже популярною артисткою ще багато років тому, її завжди бажали бачити на концертах та корпоративах. Тому, жінка доволі часто була присутньою на різноманітних заходах і навіть співала для чиновників та політиків. І це не дивно, адже кожен артист має багато замовлень на виступи для відомих людей, багато хто веде весілля та бере за це неймовірно великі гроші. Так само сталося й з Камалією.

Камалія з чоловіком

Спочатку жінка завзято працювала над своїм творчим образом та розвитком, вона хотіла мати шалену популярність та прихильність і їй це вдалося. Всі свої пісні артистка пише сама, а от над її образом працює велика команда. Тому, згодом ім’я почало працювати на неї, а не вона на нього.

Так, нещодавно артистка виклала пост, в якому відверто розповіла, як вона разом з Володимиром Зеленським виступала для путіна. Жінка пригадала далекий 2005 рік, коли стосунки двох країн ще були доволі дружніми й тоді шоу-бізнес України та росії був як одне ціле. Спільні концерти, мюзикли, зйомки фільмів та серіалів – все це було спільним.

“Зеленський виконав комедійний номер для путіна, а Камалія співала свою поп-музику високопоставленим політикам. Я багато разів виступала перед путіним” – розповіла Камалія у вигляді історії.

Також артистка додала, що раніше навіть уявити собі не могла, що росія нападе на Україну, а Зеленський стане президентом. Але також артистка розповіла по спілкування з Зеленським та намагання його команди схилити її та її пакистанського чоловіка надавити на чиновників, аби ті прийняли позицію підтримати Україну, а не бути нейтралітетними.

Така новина досить сильно шокувала народ, адже ніхто й подумати не міг, що раніше Камалія настільки близько спілкувалась з путіним, і він навіть особисто їй дзвонив та запрошував її дати спеціальні концерти для нього та інших політиків.

Схожі статті

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?