Стала мамою його дітей і була готова на все: Наталія Могилевська присяглася назавжди забути Єгора Долініна

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська мала щастя прожити велике кохання. Найяскравіші стосунки у житті зірки сталося з бізнесменом Єгором Долініним.

У двотисячних Наталія Могилевська пережила розлучення та зустріла своє найбільше кохання у житті. Мова йде про цивільний шлюб з бізнесменом Єгором Долініним. Чоловік самостійно виховував трьох дочок від попереднього шлюбу та з надією дивився у майбутнє, яке мріяв побудувати саме зі співачкою.

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
Наталія Могилевська та Єгор Долінін

Назвати ці стосунки ідеальними не можна, адже молоді люди проходили через різні стадії взаємин. Зокрема Єгор неодноразово зізнався, що ревнував свою кохану до її кар’єри. Через це вони навіть мало не розсталися. Щоб налагодити ситуацію Наталія придбала квартиру поруч з квартирою свого обранця і кожного разу, коли мала працювати, виходила в інше приміщення.

Наталія Могилевська присяглася назавжди забути Єгора Долініна

Тоді ж артистка взяла на себе відповідальність за трьох спадкоємиць свого коханого обранця. Кохання артистки та підприємця було настільки сильним, що тоді ж Наталя вперше публічно заговорила про те, що хоче стати матір’ю. Однак, Господь не подарував їй такої можливості.

Наталія Могилевська чуттєво закружляла в танці з молодим незнайомцем
Наталія Могилевська присяглася назавжди забути Єгора Долініна

А вже згодом журналісти та фанати почали помічати, що пара припинила виходити разом, а на заходи їх супроводжують інші люди. Стало відомо про їхні розставання. Втім, бізнесмен швидко надо ужас витрачений час і одружився з іншою жінкою. Наталя Могилевська назавжди залишилася в його минулому. Співачці було важко спілкуватися з пресою на одну і ту саму тему, тому вона також попросила назавжди її закрити:

“Я хочу офіційно заявити на всю країну, що я хотіла закрити б тему мого колишнього чоловіка Єгора Долініна. Я б хотіла поставити крапку. Більше не говорити ні про Єгора, ні про його сім’ю. Чому? Тому що це в минулому. Залишаються тільки красиві пісні”, – заявила Наталка.

Зараз Єгор живе непублічним життям, а його дочки вже давно дорослі жінки. Тим часом Наталія Могилевська якщо і згадує про чоловіка публічно, то лише у своїх піснях, які народилися в результаті великого кохання. Зараз героїня нашої статті знаходиться у стосунках з іншим чоловіком, який знову подарував їй надію стати матір’ю.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?