Вагітність вже близько: Оля Цибульська повідомила, що задумується над дитиною – можна вітати матусю?

Співачка Оля Цибульська має єдиного синочка Нестора, якого показує у своїх соціальних мережах. Підписники зацікавилися, чи планує артистка стати мамою вдруге. 

Сімейне життя зірок доволі цікавить всіх українців. У кожного є свій приклад для наслідувань або сім’я, яка припадає їм до душі. Співачка Оля Цибульська – яскрава представниця українського шоу-бізнесу, яка не боїться бути смішною, висловлювати свою думку та показувати власні емоції.

Своє сімейне життя до останнього приховувала під “сімома замками”. Лише з початком повномасштабного вторгнення наважилася розкрити усі карти та представити публіці свого коханого чоловіка. Цікаво, що їй довгий час приписували роман з колегою по роботі Михайлом Хомою. Нібито її синочок дуже схожий на артиста.

Оля Цибульська розповіла як ставиться до того, що її чоловік не пішов в ЗСУ
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

Як виявилося, обранцем, підтримкою та опорою Олі весь цей час був Сергій Грисюк, колишній депутат Радивилівської міськради. Також з 2013 році, він є керівником сімейного бізнесу ТОВ “Радивилівмолоко”, яким ще керують його брат та батько.

Пара пояснила рішення, чому довгий час ховалися від камер та зайвої уваги. Сергій не хотів бути публічним, адже в його діяльності в цьому не було ніякої необхідності, а зараз саме той час, коли треба бути відкрити та починати щось з нуля.

Оля Цибульська розповіла, чи хоче другу дитину

У своєму Instagram-блозі співачка часто спілкується з підписниками, відповідаючи на їхні запитання. Прихильники слідкують за її буденністю, тому поцікавилися, чи думає знаменність про другу дитину. Оля дала коротку, але чітку відповідь:

“Задумуюсь над першою”, – зазначила Цибульська.

Оля Цибульська відповіла, чи задумується над другою дитиною

Імовірніше за все, вона поки не планує другу дитину, адже активно займається розвитком та вихованням свого єдиного сина Нестора. Хлопчик зростає дуже допитливим, кмітливим та розумним.

Схожі статті

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.