Раміна Есхакзай публічно назвала Клопотенко “лицеміром” і розповіла за що: відплатила за минулу образу

Знаменита українська журналістка та колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай образливо висловилася на адресу Євгена Клопотенко та пояснила чому.

Знаменита українська журналістка Раміна Есхакзай під час повномасштабної війни в Україні зіштовхнулася з великою кількістю критики щодо своєї діяльності. Спочатку зірці прилетіло за російськомовний контент, а пізніше за героїв, яких вона обрала для своїх інтерв’ю. Зокрема розмова зі Світланою Лободою, яка зайняла проукраїнську позицію та допомогла відновити Ірпень наробила багато галасу в мережі.

Раміна показала, як виглядала у різні періоди життя
Раміна Есхакзай публічно назвала Євгена Клопотенко лицеміром

На прем’єру інтерв’ю відреагував свого часу Євген Клопотенко, який звинуватив Раміну у так би мовити “гнучкості поглядів”.

Раміна Есхакзай публічно назвала Євгена Клопотенко лицеміром

Нещодавно героїня нашої статті поцікавилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, яких би гостей глядачі хотіли побачити у її студії. Деякі підписники запропонували Євгена Клопотенко, на що Раміна відреагувала доволі гостро. Жінка публічно назвала кулінара “лицеміром”, а потім пояснила, чим керується у своїх висловлюванням.

Раміна Есхакзай публічно назвала Євгена Клопотенко лицеміром

“Обов’язково. Вже біжу, волосся назад. Звичайний лицемір”

Щоб не бути голословною, журналістка додала скріншот, на якому Євген критикує її за підбір гостей.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про зір вання заручин Раміни Есхакзай та її нареченого. Незадовго до повномасштабної війни журналістка повідомила, що збирається заміж. Однак, після 24 лютого парі було не до організації весілля. Декілька місяців назад героїня нашої статті прокоментувала відкладання розпису і заявила, що на даний момент подібні заходи не на часі, а пізніше з’ясувалося, що пара прийняла рішення розстатися.

У біографії журналістки це вже не перше зірване весілля. Близько 5 років тому Раміна розірвала стосунки з Віталієм Козловським, за якого мала вийти заміж. Їй стало відомо про почуття чоловіка до його концертної директорки. Екс-закохані тривалий час обмінювалися взаємними звинуваченнями в інформаційному просторі, а пізніше заявили, що їхні стосунки та подальші розбірки були лише взаємним піаром.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.