Євген Кошовий зізнався, чому вважає Володимира Зеленського найкращим другом – “Ситуації були різні”

Зірка "Кварталу-95" Євген Кошовий розповів, чому вважає Володимира Зеленського своїм найкращим другом та чи змінилися їхні стосунки з початку президентства.

Справжню чоловічу дружбу нічим не зламати, тому складні життєві ситуації ладні показати, хто з тобою залишиться до кінця життя, а хто покине при перших труднощах. На долю нинішнього Президента України звалилося чимало випробувань, проте його колеги, команда “кварталівців” завжди підтримували та продовжували дружній зв’язок з Володимиром.

Євген Кошовий для інтерв’ю Слави Дьоміна розповів, що вважає своїм єдиним найкращим другом Володимира Зеленського, а інші – це друзі, яким довіряє і в яких впевнений. Пояснив, чому Зеленського поставив до цього списку:

“Я просто з Володимиром Олександровичем провів дуже багато часу ніж з іншими й ситуації були різні, в яких міг сказати тільки йому, й ми вирішували це на тихому рівні. Тому, найкращий – один, всі інші вірні”, – розповів Євген.

Також Кошовий зазначив, що досі між собою продовжує називати командувача країни “Вованом”, однак розуміє, що в медійному просторі цього дозволити не може, адже впевнений, що треба дотримуватися субординації.

Євген Кошовий зізнався, чому вважає Володимира Зеленського найкращим другом

Не оминули й теми про другий термін Володимира Зеленського на посаді Президента України. Кошовий вважає, що його український народ просто так не відпустить, тому гадає, що варто продовжити працювати після закінчення першого.

Справді, Зеленський докладає чимало зусиль в боротьбі за свободу, незалежність та право жити на своїм землі й за цей проміж часу було зроблено великий відсоток роботи.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.