Володимир Дантес став батьком? Музикант показав фото з сином і натякнув, що стосункам з коханою ще не кінець

Співак Володимир Дантес вирішив вперше прокоментувати чутки про розрив стосунків з новою коханою Дашею Кацуріною, показавши відеорозмову, з її сином Іваном.

Днями, мережею поширилася інформація, що Володимир Дантес має розлади в особистому житті, адже розійшовся з новою коханою Дашею. 28 червня шоумен відсвяткував свої 35 років, а Кацуріна публічно ніяк не привітала свого чоловіка, чим і спровокувала плітки навколо їхньої пари.

Ба більше, в день народження Даші Володимир присвятив їй допис, в якому зізнався в коханні з найкращими побажаннями на честь свята, тому користувачі соціальних мереж не могли цього не помітити.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Однак нещодавно Дантес, схоже, що вирішив розвіяти плітки та прокоментувати цей інцидент після власного дня народження. Музикант показав теплу відеорозмову телефоном з однорічним сином Кацуріної – Іваном.

Дантес показав фото з сином і натякнув, що стосункам з коханою ще не кінець

Таким чином, співак дав зрозуміти, що в їхніх стосунках з коханою все добре, все як і раніше без особливих змін, проте останнім часом Дантес менше ділиться контентом з Кацуріною і ще викликає нові підозри. Хоча, якщо згадати слова Володимира, він попереджав, що намагатиметься менше ділитися особистим життям на публіку після першого невдалого шлюбу з Надею Дорофєєвою, тому така поведінка цілком зрозуміла.

Нагадаємо, у свій день народження музикант зібрав 431 372 гривні на потреби Збройним силам України. Знаменитість відкрив банку для збору коштів, аби всі охочі могли привітати співака з його святом. Шоумен зізнався, він щасливий бути корисним, тому найкращі привітання він отримав у вигляді надання грошові допомоги нашим захисникам.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.