Горбунов похизувався здобутками своєї компанії у мистецькому конкурсі – поки Осадча думає над усиновленням

Відомий телеведучий популярних проєктів на 1+1 Юрій Горбунов повідомив про виграш компанії "Прототип Продакшн" в мистецькому конкурсі та знімання на отримані кошти нового комедійного серіалу.

Так, нещодавно шоумен потрапив до гучного скандалу в Мережі щодо діяльності його компанії “Прототип Продакшн”, яка за перемогу в медійному конкурсі організації “Мультимедійна платформа іномовлення України” отримала 33 млн гривень із держбюджету і направлені кошти спрямовуються на знімання нового комедійного фільму “СМТ Інгулець”.

Більшість громадян обурилися, адже вважають, що отримані гроші варто було направити на потреби Збройним силам України, а не на знімання гумористичного 24-серійного серіалу.

Юрій Горбунов
Горбунов похизувався здобутками своєї компанії у мистецькому конкурсі

За словами Горбунова, його компанія чесно отримала ці гроші в конкурсі. Зазначив, що сума, яку команда “Прототип Продакшн” здобула за перемогу зовсім невелика, аби відзняти якісний продукт у світі українського кіно.

Юрій Горбунов вважає, що сьогодні важливо займатися зніманням гумористичних серіалів, адже необхідно підіймати дух українського народу та вміти перемикати свою увагу від щоденних новин. Зазначив, що попит серед суспільства та військових на такі проєкти є і він досить непоганий.

“У відео – моя офіційна позиція щодо цього. В умовах війни та інформаційної війни потрібно відповідно реагувати та створювати в тому числі проєкти, які будуть патріотичними, проукраїнськими”, – зазначив Горбунов.

В коментарях під опублікованим зверненням більшість користувачів зазначили, що кошти принесли б велику користь на війні, адже комедії нашим захисникам та українцям, які залишилися без домівок не потрібні.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.