Хто розбив серце Софії Ротару? Через 20 років після смерті чоловіка співачка розповіла про свої почуття

Легенда української естради Софія Ротару відреагувала на трагічні події в Чернігові та видала правду про свої почуття у зв'язку з ними. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару не надто розповсюджувалася стосовно власної позиції. Шанувальники тижнями чекали на її реакцію, але у відповідь отримали лише мовчання. При цьому родина співачки вперше за багато років потрапила в скандал. Востаннє так гучно сімейство обговорювали після похорон її чоловіка Анатолія Євдокименка.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Хто розбив серце Софії Ротару

Її син Руслан та онук Анатолій намагалася перетнути кордон України незаконно. Чоловіки були затримані, а вже наступного дня їх відпустили. Жодних коментарів стосовно пережитого ніхто з фігурантів скандалу не давав. Власне, і сама Софія Михайлівна відмовчувалася на цей рахунок.

Софія Ротару відреагувала на важку втрату в Чернігові

Співвітчизникам не тільки було незрозуміле мовчання артистки, але її не бажання виступати на благодійних концертах. Де вона знаходилася залишалося загадкою і лише через декілька тижнів артистка відреагувала на смерть своїх співгромадян, а згодом і назвала війну “війною”.

Причому наближені Ротару неодноразово говорили, що вона відмовляється від будь-яких замовлень, які поступають від російських мільйонерів і не хоче чути про бізнес в російській федерації.

Співачка не надто активна в соціальних мережах, але час від часу все ж таки дає знати, що слідкує за новинами, співпереживає українцям та готова ділитися своїми емоціями.
Наприклад, нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі фотографію з Чернігова, додавши емодзі розбитого серця, як вона це робила безліч разів раніше.

Софія Ротару відреагувала на важку втрату в Чернігові. Скріншот особистої сторінки співачки в Instagram

Варто відмітити, що Софія Ротару завжди дотримувалися образу залізної леді. У цьому вони дещо схожі з Тіною Кароль, Свої почуття вона не показує суспільству, і порушила цей принцип лише раз, втративши кохання всього свого життя. І лише після 2022 року легенда української естради регулярно говорить про свій біль.

Схожі статті