За кого Світлана Лобода вийшла заміж? Він вже не такий заможний, але має приватний борт та подорожує світом

Вже багато років Світлана Лобода приховує правду про своє особисте життя, а зокрема тримає в таємниці ім'я свого обранця. Нещодавно стало відомо, що зірка імовірно вийшла заміж.

40-річна Світлана Лобода вже кілька років мешкає в Європі. Точного розташування нового житла вона не відкриває навіть своїм фанатам. До себе співачка перевезла і родичів, які раніше мешкали в Україні. За її словами, особливо тяжко переїзд дався її донькам.

11-річна Євангеліна часто питала у мами, чому вони не можуть знову, як і раніше, жити вдома, де дівчинка мала своїх друзів. Світлана зізналася, що старшій доньці було дуже складно звикнути до нових умов, і процес адаптації досі не закінчився. Дійшло навіть до того, що дівчинка просить Лободу повернутися.

В інтерв’ю на YouTube-каналі грузинського журналіста Ное Сулаберідзе співачка зважилася на одкровення. Вона заявила, що не має наміру піддаватися на вмовляння доньки. Молодшій доньці артистки, Тільді, всього 4 роки, і хоча вона теж здивувалася зміні країни, зараз вона з радістю обживає новий будинок. Світлана пояснила, що зараз у неї утворилося більше вільного часу, що вона може проводити з дітьми.

За кого Світлана Лобода вийшла заміж

Світлана Лобода розповіла, як живе з чоловіком
За кого Світлана Лобода вийшла заміж

Переїзд був спричинений здебільшого змінами в особистому житті зірки. Так, декілька років тому у Світлани з’явився новий чоловік, імені якого вона тривалий час не розкривала. За її словами він немає жодного відношення до російської федерації, а є патріотом України. До 24 лютого пара проживала на Кіпрі, але пізніше поїхала і звідти.

Нещодавно Світлана оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фото, на яких показала обручку на безіменному пальці, з чого шанувальники зробили висновок, що вона вийшла заміж або тільки збирається розписатися. Одразу ж підтягнулися версії стосовно того, хто її чоловік. Журналісти як один повідомляють, що це український бізнесмен вірменського походження.

Подейкують, що зірка зіграла весілля з вірменського походження Артуром Гранцем. 52-річного підприємця називають “королем Duty Free”. Його компанія володіє нерухомістю та магазинами в аеропортах України, Білорусі, Грузії та Вірменії. Лобода не раз була помічена з бізнесменом у різних місцях. Так, співачка публікувала знімки із салону його приватного борту, а 2021 року вона була помічена на ювілеї Гранца на Кіпрі.

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.