Розлучилися чи ні? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром: “20 років не проходять просто так”

Кілька місяців тому Мережу сколихнула раптова новина про розлучення співачки Камалії із пакистанським бізнесменом Захуром. Наразі подружжя продовжує спілкування. Що ж сталось між зірками?

Шлюб Камалії та Захура

Відома українська співачка Камалія та пакистанський мільярдер Мохаммад Захур вже понад 20 років перебувають у шлюбі. Пара має двох спільних доньок-двійнят – 10-річних Арабеллу та Мірабеллу. Попри довгі роки боротьби з безпліддям, артистка все ж змогла народити, хоча вже кілька років отримує закиди від користувачів про фальсифікацію вагітності.

Шлюб Камалії та Мохаммада завжди був еталоном міцних стосунків серед українського шоубізу. Проте кілька місяців тому подружжя спантеличило шанувальників неочікуваною заявою. У своєму особистому профілі на Facebook артистка опублікувала пост, в якому відверто зізналась:

“Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ. З важким серцем ми просуваємося вперед порізно”, – йшлося в публікації.

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром

Також виконавиця додала, що вона разом із Захуром намагалася врятувати ці стосунки, проте марно.

Причиною стала донька мільярдера?

Відомо, що Мохаммад Захур, до знайомства з Камалією перебував у шлюбі з росіянкою, яка народила йому двох дітей – сина Армана та доньку Тетяну. Проте стосунки не склались, згодом пара розлучилась.

На початку повномасштабного вторгнення, бізнесмен разом із Камалією та двома доньками, вимушено покинув Україну. Родина прибула до Великої Британії, де наразі проживає дочка Захура від першого шлюбу.

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром

В одному з інтерв’ю Камалія ділилась, що в якийсь момент, між нею та Тетяною почали виникати конфлікти, що стосувались політичних тем. А основним ударом для співачки стало те, що її коханий підтримав доньку. Врешті жінка не витримала та повернулась на Батьківщину, а невдовзі після цього сповістила аудиторію про розлучення.

Що між Камалією та Захуром зараз

Несподівано для всіх, зірка продовжила спілкуватись із бізнесменом. Пару неодноразово бачили разом, вони виховують Арабеллу та Мірабеллу і мають спільні проєкти. Камалія прокоментувала:

“У нас зараз непростий період. Я намагалася усе сказати у тому дописі”

Зірка зізнається, зараз їй боляче ділитись усім, що сталось, тож пообіцяла шанувальникам розповісти деталі, коли ситуація владнається. Вона лиш наголосила, що 20 років спільного життя не проходять просто так.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.