Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

В газеті The Sun з’явилася новина про те, що Аліна Кабаєва чекає дитину, але ця звістка не зробила щасливим майбутнього батька, яким називають російського президента володимира путіна. Наближені до політика запевняють, що коли він дізнався про вагітність гімнастки, то неабияк розлютився, бо більше дітей не планував.

Аліна Кабаєва знову вагітна, але путін поповненню не радий
Аліна Кабаєва знову вагітна, але путін поповненню не радий

Крім того, видання зазначає, що це сталося до параду 9 травня, через що путін був ще більше обурений — не хотів ні на що відволікатися.

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий
Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий

Подейкують, новина про чергове поповнення стала для диктатора неприємною несподіванкою. Про це йдеться у повідомленні в Інстаграмі від 3 травня.

Так, 2 травня, за словами очевидців, президент рф виглядав відчуженим і пригніченим, бо дізнався, що матір чотирьох його дітей Аліна Кабаєва “черговий, а точніше, схоже, позачерговий раз вагітна”.

Діти путіна і Кабаєвої

Про таємну родину путіна ходить безліч чуток, жодна з яких офіційно не підтверджена. Так, у березні 2015-го за даними газети “Ноє Цюрихер Цайтунг” в елітній швейцарській клініці Кабаєва народила дівчаток-близнюків, а у 2019-му вже в москві — хлопчиків-близнюків.

Син Аліни Кабаєвої і путін в юності
Син Аліни Кабаєвої і путін в юності

Крім того, влітку 2021-го на безіменному пальці правої руки гімнастки з’явилася обручка, що спричинило хвилю чуток про те, що тепер Кабаєва не просто багаторічна співмешканка і коханка путіна, а його таємна дружина. До речі, зі своєю єдиною офіційною жінкою Людмилою кремлівський диктатор розлучився у 2013-му.

Схожі статті

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.