18 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Єгор Гордєєв та Михайло Заливако приймають вітання

Кожного дня імена різного походження відзначають свої іменини, а для того, аби знати, на яку дату припадає ваше свято віряни радять придбати церковний календар.

Світле свято День ангела варто святкувати, однак з певними правилами та традиціями, без вечірок, гучної музики й танців. Отже, сьогодні свої іменини мають такі імена: Єгор, Михайло, Аполлон, Арій, Віктор, Кіндратій, Дорофій, Леонід. Костянтин, Маркіян, Никандр, Павло, Федір, Ніка, Анастасія, Галина, Василина, Іона.

З представників українських знаменитостей свій День ангела зустрічають: відомий телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв та герой романтичного проєкту “Холостяк-11” Михайло Заливако. Двоє чоловіків з різних сфер діяльності, однак отримали впізнаваність після шансу показати свою особистість на телеекрані.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Окрім цього, віряни в цей день вшановують пам’ять священномученика Дорофія. Тому, українцям радять дотримуватися певних правил: не варто братися за домашні клопоти, тому що все падатиме з рук; не витрачайте великі суми коштів на покупки в магазинах; не сваріться та не лихословте, бо накликаєте біду на себе та рідних.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

З історій від наших предків дізнаємося, що ті намагалися повисмикувати всі бур’яни, адже вірили, що вони більше не ростимуть, однак треба докладати до цього максимальних зусиль та робити все ретельно.

У свято Дня ангела варто помолитися, подякувати ангелу-охоронцю за дбайливий захист та можна попросити про здійснення найзаповітнішого бажання. Тож, вітаємо всіх вищеперерахованих імен з їхніми іменинами та українських знаменитостей Єгора Гордєєва та Михайла Заливако.

Схожі статті